Groepsreis Duikvakantie Manado Indonesië

duikvakantie indonesie manado vakantieduiker zwembad groep

 • Altijd een Buddy om mee te duiken
 • 100% Garantie op het zien van schildpadden
 • Kleinschalig resort waar je ontvangen wordt als een gast en vertrekt als een vriend
 • Diverse excursies, bezoeken van de jungle met tarsier aapjes, kuif makaken, raften, paardrijden, contact met lokale bevolking, lokale markt mogelijk
 • Trips naar Bangkah, met zijn witte zandstrand en zachte koralen als een bloementuin onderwater en Lembeh met de gekste onderwater dieren mogelijk
 • Alle maaltijden, onbeperkt koffie, thee en water, 15 bootduiken (of meer) , begeleiding, vliegtickets, transfers inbegrepen

Vanaf Prijs € 2.595,-

Nu boeken / Informatie aanvraag

Duikvakantie Indonesie Manado Thalassa vakantieduiker schildpadDeze groepsreis duikvakantie Manado Indonesië staat sinds 2005 vast in het duikvakantie aanbod van Vakantieduiker.nl en niet voor niets!
We nemen je mee naar een land met een vriendelijke bevolking, heerlijk warm klimaat en fantastische duikstekken…
De reis is inclusief vliegticket, transfer, accommodatie, 15 duikenpakket, 3 maaltijden per dag, onbeperkt koffie, thee, water en handdoeken. We verzorgen deze duikvakantie voor je tot in detail! Jij hoeft alleen nog maar in het vliegtuig te stappen, samen met andere duikfanaten en genieten van een ervaring om nooit meer te vergeten.

Duiken
In de onderwaterwereld rond Manado leven meer dan 4000 soorten vissen en andere creaturen. Je komt er dingen tegen die je nergens anders tegenkomt, vooral Lembeh Strait street staat bekend om zijn bijzonder onderwaterleven. Bunaken onderwaterpark, direct tegenover de duikschool heeft tientallen duikstekken, zodat je elke dag weer op een nieuwe plek kunt gaan duiken. Je kunt duiken maken tot en met 4 per dag. Je gaat onder water in kleine groepjes, onder begeleiding van zeer behulpzame, vriendelijke en enorm ervaren gidsen!
Tussen de middag kom je aan land voor een heerlijke Indonesische lunch. Je kunt op je gemakje je logboek invullen en kijken of en waar je de tweede of derde duik wilt maken.

Bangkah & Lembeh StraitDuikvakantie Indonesie Manado Thalassa vakantieduiker Pygmee seahorse
Ook de duikstekken rondom Bangkah & Lembeh mogen niet in je logboek ontbreken. Uiteraard adviseren ze je op de duikschool welke duiken het best passen bij jouw interesses en niveau. Lembeh Strait is een zeer geliefde duikstek voor wereldberoemde onderwater fotografen. Naast Manadarin Fish, Mimic Octopus en Frog Fish, kun je hier regelmatig zeepaardjes, Crocodile fish en leaf fish tegenkomen. Bij foto’s op deze website kun je een indruk krijgen van wat je tegen kunt komen.

Duikschool
We duiken bij Thalassa, een zeer goede duikschool met vriendelijk en ervaren Divemasters. Thalassa staat onder leiding van de Nederlandse Simone, die haar strepen in de duikwereld al ruimschoots heeft verdiend als course director van PADI.
Thalassa heeft een persoonlijke en vriendelijke sfeer en duikt in kleine groepen, onder leiding van zeer ervaren en goed opgeleide Divemasters. De groepen zijn niet groter als 4 duikers per Divemaster.

Leren Duiken Duikvakantie Indonesie Manado Thalassa vakantieduiker Iduna
Ook leren duiken tijdens de groepsreis duikvakantie Manado Indonesië is bij Thalassa geen enkel probleem. Thalassa is een 5* Padi duikschool, waar je cursussen kan doen van de beginner PADI open water cursus tot en met Divemaster.
Velen zijn je al met succes voor gegaan.

Of je nu ervaren bent of nog een beginner, bij deze duikschool ben je verzekerd van goede service, goed materiaal en personeel met verstand van zaken.

De Accommodatie
Overnachten doen we in Thalassa Dive Resort. Dit Resort wordt gerund door Simone en haar team. Zij zullen er alles aan doen om hun gasten tot in de puntjes in de watten te leggen. De duikschool bevindt zich direct op het terrein. Er is een zwembad aanwezig, met zonnebedden direct met uitkijk over de zee.

Alle maaltijden worden voor je verzorgd, beginnend met een ontbijt en een Indonesische lunch tussen de duiken door en eindigend met heerlijke Indonesische gerechten in de avond in het restaurant.
Elke bungalow heeft zijn eigen terras met uitzicht over de zee. Een douche met koud en warm stromend water, wc en airconditioning.
Alle kamers beschikken over:
duikvakantie indonesie manado thalassa cottage 2 vakantieduikerEigen badkamer
Warm en koud stromend water
2 en 1 persoonsbedden
airconditioning

Excursies
Naast de uitgebreide duikmogelijkheden is er op deze groepsreis duikvakantie Manado Indonesië, ook gelegenheid om delen van de Indonesische cultuur op te snuiven. Niet alleen is het een belevenis om een wandeling te maken door het dorp en kennis te maken met de warme Indonesische bevolking met hun eeuwige glimlach en warme ontvangst.
Ook een bezoek aan de nabij gelegen Manado stad met zijn lokale markten, winkels en honderden brommers en lokale bussen is zeer de moeite waard.

Vanuit het Thalassa worden diverse excursies in de omgeving georganiseerd. Zo kun je een dag een tocht maken richting de vulkaan of de watervallen, waar je onderweg van de prachtige natuur kunt genieten. Een tocht naar het natuurpark Tangkoko met zijn makaken en vooral zeer bijzonder tarsieraapjes.duikvakantie indonesie manado vakantieduiker frog_fish

Verder kun je in Manado prachtige tochten maken te paard met uitzicht vanaf de berg over een prachtig meer. Of met een boot afzakken door de jungle, raften.

Bewonder het land, maak kennis met de uiterst vriendelijke bevolking en de unieke flora en fauna!

Groepsreizen
Het voordeel van onze groepsreizen is dat je allemaal dezelfde hobby hebt, duiken. Juist omdat je dezelfde hobby deelt, schept dit een band en heb je altijd wel wat met elkaar te bespreken. Onze groepsreizen worden gekenmerkt door, alles mag en niets moet. Je kunt met elkaar dingen ondernemen, samen duiken, eten, vulkanentour maken, jungletocht, raften, paardrijden, lokale markt bezoeken. etc., maar heb je zin om je eigen plan te trekken, dan doe je dat.
De leeftijden variëren voor deze groepsreizen. We hebben gemerkt dat leeftijden en geslacht er op onze reizen niets toe doet, juist door die gezamenlijke hobby. Wil je mee met onze reizen, gaan we op zoek naar een kamergenoot om de reis mee te delen. Eventueel is een singlekamer beschikbaar, op aanvraag en tegen bijbetaling van de singlekamer toeslag.

Wil je graag weten hoe de groepssamenstelling eruit ziet, vraag het ons dan gerust mail naar iduna@vakantieduiker.nl

Inclusief:

 • Vliegticket Ams-Manado-Ams met Garuda incl. toeslagen
 • 30 kilo ruimbagage
 • Transfer van en naar hotel
 • Alle overnachtingen in Thalassa Dive Resort gedeelde kamer
 • Ontbijt en diner
 • Onbeperkt koffie, thee en water
 • 15 duikenpakket waarvan 1 duik gratis!
 • Lunch tussen de duiken door
 • Drankjes en droge handdoeken op de boot
 • Administratiekosten

Duikvakantie Manado Indonesie Kinderen dorpExclusief:

 • eventuele extra’s in duiken, materiaalhuur
 • fooien en overige uitgaven
 • Bunaken marineparkfee IDR 150.000 (+/- € 10,-)

Hieronder staan prijzen waarbij bovenstaand pakket is inbegrepen. Wij proberen zoveel mogelijk prijzen neer te zetten die realistisch zijn incl. geldende dagprijzen voor de tickets. Aanpassingen op pakketten zijn altijd mogelijk. Wij gaan bij de groepsreizen uit van kamer delen met elkaar met een groepsgenoot, maar indien gewenst is een singlekamer op aanvraag beschikbaar.

Nu boeken / Informatie aanvraag

 

Groepsreis Duikvakantie Manado Indonesië

Duikvakantie Indonesie Manado Thalassa vakantieduiker jungle tocht
Vertrek 2021

Het aantal aanvragen naar reizen stijgt gestaag. Geef ons je voorkeursdata aan en wij zullen bij meerdere aanvragen groepsreizen inplannen.

15 dgn 12 n   € 2.595,-   incl. ticket, transfers, alle maaltijden, koffie, thee, water, 15 begeleide boot duikenpakket*

 

Let op! alle data kunnen op aanvraag verlengd worden.

Voor informatie Iduna@vakantieduiker.nl

Deze reis is ook individueel te boeken, los van de groepsreizen.

Boeken en prijzen!

Eventueel bijboeken:

5 duikenpakket extra (totaal 20 duiken) € 200
10 duikenpakket extra (totaal 25 duiken waarvan 2 gratis) € 360
PADI Open water brevet en 2 extra duiken ipv 12 duikenpakket
(cursus incl. materiaalhuur en brevetteringskosten)
€ 190
PADI Advanced open water brevet (5 duiken) en 6 duiken
ipv 12 duikenpakket (cursus incl. materiaalhuur en brevetteringskosten)
€ 160
Complete sethuur voor 7 dagen € 150
Singlekamer toeslag gehele periode 10 dgn 7 n € 182
Singlekamer toeslag gehele periode 12 dgn 9 n € 234
Singlekamer toeslag gehele periode 15 dgn 12 n € 324

* Op basis van beschikbaarheid vliegtickets Q klasse en accommodatie