Reis- en Annuleringsverzekeringen

Zorg ervoor dat je goed verzekerd op reis gaat. Niet alle verzekeringen hebben een goede dekking voor sporten als duiken en of voor duikbagage.

De Europeesche verzekeringen heeft deze dekking in ieder geval wel.

Check je eigen reis verzekering even op de voorwaarden voor duiken en of duikbagage, of sluit er 1 af door te klikken op 1 of meerdere van onderstaande links.

Duikverzekering

Met een duikverzekering die je via Aquamed afsluit, ben je niet alleen goed verzekerd voor duikongevallen voor het hele jaar, maar kun je ook bij duikgerelateerde problemen direct contact opnemen net de emergency hotline om 1 van de artsen van Aquamed het probleem voor te leggen. Er zijn Engels, Duits en Franstalige artsen 24 uur per dag aanwezig.

Sluit een Duikverzekering Aquamed af klik hier

 

Reisverzekering

Met een kortlopende reisverzekering reisverzekering krijgt u bij pech op reis altijd hulp van de alarmcentrale, via de Europeesche Hulplijn. Dat is voor veel mensen de belangrijkste reden om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Daarnaast is het bij elke reis handig om verzekerd te zijn voor bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand. Deze dekkingen kunt u los afsluiten als u heeft gekozen voor de Basis- of Comfortvariant van de reis- en annuleringsverzekering. Bij de variant Optimaal zijn deze dekkingen standaard meeverzekerd. Daarnaast kunt u speciale dekkingen kiezen, zoals Skiën en Snowboarden en Extra Sportuitrusting.

Wil je specifiek verzekerd worden met deze reisverzekering voor medische kosten bij duikongevallen, vergeet dan niet de optie medische kosten aan te vinken.

Sluit een reisverzekering af klik hier

 

Annuleringsverzekering

Met een kortlopende annuleringsverzekering annuleringsverzekering beschermt u zichzelf tegen een financiële domper wanneer uw vakantie onverhoopt niet door kan gaan. U kunt ook een beroep doen op uw annuleringsverzekering als u eerder moet terugkeren van vakantie door een verzekerde gebeurtenis. U krijgt dan een vergoeding voor de reisdagen die u niet heeft kunnen genieten.

 Sluit een annuleringsverzekering af klik hier