Reis- en Annuleringsverzekeringen

Zorg ervoor dat je goed verzekerd op reis gaat. Niet alle verzekeringen hebben een goede dekking voor sporten als duiken en of voor duikbagage.

De Europeesche verzekeringen heeft deze dekking in ieder geval wel.

Check je eigen reis verzekering even op de voorwaarden voor duiken en of duikbagage, of sluit er 1 af door te klikken op onderstaande link.

Denk ook aan het afsluiten van een annulerings- verzekering voor het afdekken van niet genoten vakantiedagen.

Graag goed verzekerd op reis, klik op de link (groene naam) van de gewenste verzekering.

Reisverzekering

Met een kortlopende reisverzekering reisverzekering krijgt u bij pech op reis altijd hulp van de alarmcentrale, via de Europeesche Hulplijn. Dat is voor veel mensen de belangrijkste reden om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Daarnaast is het bij elke reis handig om verzekerd te zijn voor bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand. Deze dekkingen kunt u los afsluiten als u heeft gekozen voor de Basis- of Comfortvariant van de reis- en annuleringsverzekering. Bij de variant Optimaal zijn deze dekkingen standaard meeverzekerd. Daarnaast kunt u speciale dekkingen kiezen, zoals Skiën en Snowboarden en Extra Sportuitrusting.

Sluit een reisverzekering af klik hier

 

Annuleringsverzekering

Met een kortlopende annuleringsverzekering annuleringsverzekering beschermt u zichzelf tegen een financiële domper wanneer uw vakantie onverhoopt niet door kan gaan. U kunt ook een beroep doen op uw annuleringsverzekering als u eerder moet terugkeren van vakantie door een verzekerde gebeurtenis. U krijgt dan een vergoeding voor de reisdagen die u niet heeft kunnen genieten.

 Sluit een annuleringsverzekering af klik hier