Groepsreis / Singlereis Duikvakantie Bonaire

Groepsreis singlereis duikvakantie bonaire

 • Op duikvakantie met andere singles
 • Heerlijk op pad met de boot om te duiken
 • Begeleiding of Les van Nederlandse instructeurs/Dm’s
 • 10 begeleide duiken inbegrepen (meer mogelijk)
 • Gezelligheid met vele andere duikers

Prijs vanaf €1.895,-  Diverse vertrekdata (0verzicht vertrekdata onderaan de pagina)

Nu boeken / Informatie aanvraag

 

Duiken met

Een singlereis duikvakantie Bonaire mag in ons groepsreizen aanbod, niet ontbreken! Bonaire is het duikersparadijs! Dit is al een aantal jaren 1 van onze populaire bestemmingen waar veel deelnemers regelmatig terugkeren.

Tijdens deze groepsreis duikvakantie Bonaire zal je kennis gaan maken met het wereldwijd bekende onderwaterparadijs van Bonaire. Tal van onderwaterleven zal je doen verbazen zoals papegaaivissen, barracuda’s, murene, schildpadden, tarpons etc. Maar het eiland is niet alleen geschikt voor een actieve duikvakantie, je kunt er ook genieten van de natuur, de vele bezienswaardigheden of gewoon lekker tot rust komen.

Tijdens deze reis zijn er standaard 10 begeleide duiken inbegrepen.

Wil je nog leren duiken? Dan kun je ook hier terecht!

Duiken in BonaireGroepsreis Duikvakantie Bonaire Vakantieduiker Turtle BigGreen at Srb 2

Duiken in Bonaire kan als de beste! Het eiland telt 86 officiële duikstekken die allemaal aangegeven worden door de geel beschilderde stenen. Elke steen draagt de naam van een duikstek. De zee rondom Bonaire inclusief Klein Bonaire en Lac Bay, tot een diepte van 60 meter, is beschermd gebied en behoort tot het Bonaire National Park (BNMP).
Bonaire is omgeven door koraalrif. Er zijn ongeveer 55 soorten koraal. Dit maakt Bonaire een ideale stek voor een duikvakantie.
Tijdens deze groepsreis zijn er standaard 10 duiken inbegrepen, maar omzetten naar een duikcursus of uitbreiden van het aantal duiken is geen enkel probleem.

Duikschool Bonaire

De zeer populaire duikschool Wannadive, gelegen bij Eden Beach, staat onder leiding van de Nederlandse Bart. Wannadive heeft als motto: ‘Je wordt ontvangen als gast en je vertrekt als vriend’. De grote populariteit die Wannadive geniet, is het bewijs dat dit motto méér dan waar gemaakt wordt. Vele mensen gaan hier met regelmaat naar terug.

Wannadive werkt met een groot aantal Nederlandse instructeurs en Divemasters. Bijna dagelijks worden er begeleide duiken ondernomen naar diverse stekken. Bonaire is echt een kantduik eiland. Met de auto over het eiland, duikspullen achterin en duiken.

Daarnaast beschikt Wannadive over een boot, waarmee duiken worden ondernomen naar diverse stekken op het eiland, vooral de stekken rond klein Bonaire zijn erg populair.

Leren duiken Bonaire

Doordat Wannadive Bonaire beschikt over een aantal Nederlandse PADI instructeurs is het ook mogelijk en zeer eenvoudig om diverse duikcursussen te volgen. Tijdens deze groepsreis is het mogelijk om in plaats van het 10 duikenpakket, een PADI Open Water brevet te halen. Maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld je Advanced – of Rescue cursus te doen.

De PADI open water cursus bestaat uit een aantal zwembadlessen en lessen in het buitenwater. Daarnaast leer je de theorie (je kunt hiermee al in Nederland beginnen).
Na het behalen van je brevet kun je voortaan overal ter wereld, samen met een buddy gaan duiken!

Accommodatie Bonaire

Wij hebben voor deze groeps / single duikvakantie gekozen voor verblijf in Divehut. Divehut is een klein, intiem familiehotel in Bonaire dat pas helemaal gerenoveerd is. De eigenaren Roland en Irene zullen jullie hartelijk verwelkomen.

Het hotel is met name geschikt voor duikers omdat bij het hotel een service-point van Wannadive zit waar de duikspullen opgehangen kunnen worden om te drogen en je nieuwe flessen kunt pakken voor je volgende duik.

Er bevindt zich een gezellig bar op het complex, waar de duikers zich verzamelen voor een drankje en het ontbijt.

Tevens is er een Mexicaans restaurantje aanwezig waar je voor een billijke prijs een heerlijke maaltijd voorgeschoteld krijgt.

Groepsreis Duikvakantie Bonaire Divehut tuin vakantieduiker 5

Ook is er een zwembad aanwezig waar je even heerlijk de verkoeling kunt opzoeken of lekker even kunt bijkleuren met een drankje in je hand.

Roland en Irene zijn zelf fanatiek duiker en kunnen naast goede informatie over duiken je ook helpen met diverse andere uitjes op het eiland, het vinden van de lekkerste restaurants etc.
Eden beach waar de hoofdvestiging van duikschool Wannadive zit, is op loopafstand bereikbaar.

Hotelkamer Divehut

Voor deze groepsreis / singlereis duikvakantie Bonaire wordt standaard uitgegaan van een hotelkamer in Divehut. Alle kamers hebben een eigen, nette badkamer met warm en koud stromend water, Airconditioning, kabeltv en een koelkast.

Wanneer je alleen reist, wordt er gezocht naar een medereiziger van hetzelfde geslacht die een kamer wil delen. Als je liever een kamer alleen hebt, dat kan ook, dan geldt een singlekamer toeslag.

Heb je liever nog wat meer ruimte, waar je ook in staat bent om voor jezelf eten klaar te maken, kun je een studio huren en zelfs een appartement met aparte slaapkamers. Divehut is heel populair voor mensen die alleen reizen en zo makkelijk in contact komen met andere duikers. Ook zie je hier vaak groepen die een duikvakantie willen doorbrengen op Bonaire.

Voor de groepsreis duikvakantie Bonaire , staat er iedere dag een standaard ontbijt voor je klaar bij de Divehut, welke je nog naar keuze kunt aanvullen met andere wensen ter plaatse. Voor lunch en diner kan je genieten op de gezellige terrasjes aan de boulevard van Bonaire in Kralendijk, op het strand van Eden Beach bij de duikschool of wat dacht je van de BBQ avond op donderdag bij de Divehut.

Beschrijving Bonaire

Groepsreis Duikvakantie Bonaire vakantieduiker divehut mensen

Bij aankomst op de luchthaven van Bonaire, worden jullie opgevangen door een medewerker van de Divehut. Zij zorgen voor jullie vervoer naar het hotel. Na dat je bijgekomen bent van de reis met een koel drankje, je jouw kamer hebt opgezocht, kun je je alvast aanmelden bij de duikschool. Roland en Irene van de Divehut zullen jullie weg wijs maken waar de duikschool te vinden is, maar ook waar je allerlei praktische zaken kunt regelen en tips over heerlijke restaurants op Bonaire want die zijn er genoeg.

Op de duikschool worden jullie opgevangen en weg wijs gemaakt hoe ea in zijn werk gaat op de duikschool. Er zijn dagelijks begeleide duiken en je kunt je naar eigen wens aanmelden voor deze begeleide duiken. Jullie begeleider op de duikschool zal je daarnaast bij staan bij alle vragen, over het duiken. het eiland, de leuke plekjes en leuke dingen om te ondernemen op Bonaire. Ga je een duikcursus volgen? Dan zullen ze jou precies vertellen wat er van je verwacht wordt en wanneer je gaat beginnen.

De sfeer in zowel de duikschool als in de Divehut is heel gemoedelijk. Je zult je er al snel thuis voelen en het is daardoor gemakkelijk contact leggen met alle overige duikers die in de Divehut verblijven.

Extra’s Bonaire
Groepsreis Duikvakantie Bonaire vakantieduiker ezels

Naast duiken kun je ook allerlei andere dingen ondernemen op deze duikvakantie in Bonaire. Zo worden er diverse tours georganiseerd langs de diverse highlights van Bonaire. Bezoeken aan de mangrove, flamingo kolonie, de slaven hutten van de zoutwinning, Washington natuurpark, de ezel opvang of de vlindertuin om maar wat te noemen van de bezienswaardigheden.

Je kunt er kajakken, zeilen, paardrijden, met een auto of scooter over het eiland, of een sunset cruise maken. Maar je kunt uiteraard ook gewoon relaxen bij de Divehut of op het strand van Eden Beach, met een cocktail op het strand en genieten van een culinair diner in 1 van de vele restaurants.  Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden om het verblijf op Bonaire compleet maken.

Bonaire leent zich ook bij uitstek om een auto te huren. De wegen zijn prima, er wordt rustig gereden en het is er niet druk op de wegen. Mocht je interesse hebben een auto te huren tijdens je verblijf op Bonaire, vraag ons daar gerust naar.

Inclusief Bonaire:

 • Vliegticket Ams – Bonaire – Ams incl toeslagen*Groepsreis Duikvakantie Bonaire Wannadive vakantieduiker Manta at Eden 2012
 • Standaard 20 kg bagage
 • Onbeperkt handbagage (HxBxD 115 cm) (of 12 kilo KLM)
 • Transfer van en naar accommodatie
 • Overnachtingen Divehut obv gedeelde kamer
 • Ontbijt
 • Duikpakket 10 begeleide duiken (5 dgn a 2 duiken) (omzetten naar brevet halen kan ook)
 • Toeristenbelasting
 • Schoonmaakkosten
 • Administratiekosten

Exclusief Bonaire:

 • Persoonlijke uitgaven, fooien
 • Bijdrage Penning Marine Park (45 dollar)
 • Overige maaltijden, drankjes

Nu boeken / Informatie aanvraag

Prijzen & Offerte aanvragen Bonaire

Groepsreis data

Alle data kunnen op verzoek verlengd of gewijzigd worden.

Alle data hieronder hebben vertrekgarantie!

Groepsreis / singlereis duikvakantie Bonaire september 2021 vertrekgarantie

15 sep tm 26 sep van €2.495,- voor €2.295,- 12 dagen 10 n incl. 10 begeleide duiken* VOL
15 sep tm 28 sep van €2.695,- voor €2.495,- 14 dagen 12 n incl. 10 begeleide duiken* VOL
18 sep tm 26 sep van €2.295,- voor €2.095,- 9 dagen 7 n incl. 10 begeleide duiken* VOL
18 sep tm 28 sep van €2.495,- voor €2.295,- 11 dagen 9 n incl. 10 begeleide duiken* VOL

Groepsreis / singlereis duikvakantie Bonaire september/oktober 2021 Last Minute korting

30 sep tm 10 okt van €2.295,- voor €2.095,- 11 dagen 9 n incl. 10 begeleide duiken* Nog 1 plaats voor een vrouw, kamer delen
30 sep tm 13 okt van €2.495,- voor €2.295,- 14 dagen 12 n incl. 10 begeleide duiken* Nog 1 plaats voor een vrouw, kamer delen
02 okt tm 10 okt van €2.195,- voor €1.995,- 9 dagen 7 n incl. 10 begeleide duiken* Nog 1 plaats voor een vrouw, kamer delen

Groepsreis / singlereis duikvakantie Bonaire oktober/november 2021 Last Minute korting

30 okt tm 9 nov van €2.295,- voor €2.095,- 11 dagen 9 n incl. 10 begeleide duiken*  nog 6 plaatsen
30 okt tm 12 nov van €2.535,- voor €2.335,- 14 dagen 12 n incl. 10 begeleide duiken* nog 6 plaatsen

Groepsreis / singlereis duikvakantie Bonaire december 2021 Kerstreis

25 dec tm 2 jan van €3.695,- voor €3.545,- 9 dagen 7 n incl. 10 begeleide duiken* 7 plaatsen
25 dec tm 4 jan van €3.845,- voor €3.695,- 11 dagen 9 n incl. 10 begeleide duiken* 7 plaatsen
25 dec tm 8 jan van €4.145,- voor €3.995,- 15 dagen 13 n incl. 10 begeleide duiken* 9 plaatsen

Informatie en boekingen

Deze reis kan altijd gemaakt worden, vraag ons naar het aantal deelnemers. Verlenging van deze reizen andere vertrekdata andere vluchten kunnen geregeld worden, vraag naar de mogelijkheden

Nu boeken / Informatie aanvraag

Of voor vragen, informatie en boekingen: iduna@vakantieduiker.nlGroepsreis Duikvakantie Bonaire Wannadive vakantieduiker Seahorse da-yellow

Kijk voor een overzicht van alle onze Bonaire reizen hier : Duikvakanties Bonaire

Eventueel bijboeken Bonaire

Padi Open water brevet ipv 10 duikenpakket
(inclusief duikmateriaal, brevet en theorieboek)
€ 125
Padi Advanced brevet ad 5 duiken en 5 duikenpakket ipv 10 duiken € 200
Extra 4 begeleide duikenpakket € 164
Huur duikmateriaal bij 10 duikenpakket € 135
Comfort Klasse Arkefly 8 cm meer beenruimte vanaf
(obv beschikbaarheid)
€ 90
5 kg extra ruimbagage (retour, totaal 25 kg) € 20
10 kg extra ruimbagage (retour, totaal 30 kg) € 40
Singlekamer
Wil je een kamer delen? Dan gaan wij op zoek naar een groepsgenoot van hetzelfde geslacht
Singlekamer toeslag 7 nachten* .200
Singlekamer toeslag 8 nachten* .230
Singlekamer toeslag 9 nachten* € 270
Singlekamer toeslag 10 nachten* € 300
Singlekamer toeslag 11 nachten* € 330
Singlekamer toeslag 12 nachten* € 360
Singlekamer toeslag 14 nachten* € 420
Autohuur, huur Pick up
Prijs op aanvraag

* Op basis van beschikbaarheid vliegtickets Q klasse en accommodatie, obv kamer delen ovb wisselkoers veranderingen