Groepsreis / Singlereis Duikvakantie Bonaire

Groepsreis singlereis duikvakantie bonaire

 • Op duikvakantie met andere singles
 • Heerlijk op pad met de boot om te duiken
 • Begeleiding of Les van Nederlandse instructeurs/Dm’s
 • 10 begeleide duiken inbegrepen (meer mogelijk)
 • Gezelligheid met vele andere duikers

Prijs vanaf €2.250,-

(0verzicht vertrekdata onderaan de pagina)

Nu boeken / Informatie aanvraag

 

Duiken met

Een singlereis duikvakantie Bonaire mag in ons groepsreizen aanbod, niet ontbreken! Bonaire is het duikersparadijs! Dit is al een aantal jaren 1 van onze populaire bestemmingen waar veel deelnemers regelmatig terugkeren.

Tijdens deze groepsreis duikvakantie Bonaire zal je kennis gaan maken met het wereldwijd bekende onderwaterparadijs van Bonaire. Tal van onderwaterleven zal je doen verbazen zoals papegaaivissen, barracuda’s, murene, schildpadden, tarpons etc. Maar het eiland is niet alleen geschikt voor een actieve duikvakantie, je kunt er ook genieten van de natuur, de vele bezienswaardigheden of gewoon lekker tot rust komen.

Tijdens deze reis zijn er standaard 10 begeleide duiken inbegrepen.

Wil je nog leren duiken? Dan kun je ook hier terecht!

Duiken in Bonaire Duikvakantie Bonaire Wannadive Eagle ray vakantieduiker

Duiken in Bonaire kan als de beste! Het eiland telt 86 officiële duikstekken die allemaal aangegeven worden door de geel beschilderde stenen. Elke steen draagt de naam van een duikstek. De zee rondom Bonaire inclusief Klein Bonaire en Lac Bay, tot een diepte van 60 meter, is beschermd gebied en behoort tot het Bonaire National Park (BNMP).
Bonaire is omgeven door koraalrif. Er zijn ongeveer 55 soorten koraal. Dit maakt Bonaire een ideale stek voor een duikvakantie.
Tijdens deze groepsreis zijn er standaard 10 duiken inbegrepen, maar omzetten naar een duikcursus of uitbreiden van het aantal duiken is geen enkel probleem.

Duikschool BonaireDuikvakantie Bonaire Wannadive Rebel vakantieduiker

De zeer populaire duikschool Wannadive, gelegen bij Eden Beach, staat onder leiding van de Nederlandse Bart. Wannadive heeft als motto: ‘Je wordt ontvangen als gast en je vertrekt als vriend’. De grote populariteit die Wannadive geniet, is het bewijs dat dit motto méér dan waar gemaakt wordt. Vele mensen gaan hier met regelmaat naar terug.

Wannadive werkt met een groot aantal Nederlandse instructeurs en Divemasters. Bijna dagelijks worden er begeleide duiken ondernomen naar diverse stekken. Bonaire is echt een kantduik eiland. Met de auto over het eiland, duikspullen achterin en duiken.

Daarnaast beschikt Wannadive over een boot, waarmee duiken worden ondernomen naar diverse stekken op het eiland, vooral de stekken rond klein Bonaire zijn erg populair.

Leren duiken Bonaire

Doordat Wannadive Bonaire beschikt over een aantal Nederlandse PADI instructeurs is het ook mogelijk en zeer eenvoudig om diverse duikcursussen te volgen. Tijdens deze groepsreis is het mogelijk om in plaats van het 10 duikenpakket, een PADI Open Water brevet te halen. Maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld je Advanced – of Rescue cursus te doen.

De PADI open water cursus bestaat uit een aantal zwembadlessen en lessen in het buitenwater. Daarnaast leer je de theorie (je kunt hiermee al in Nederland beginnen).
Na het behalen van je brevet kun je voortaan overal ter wereld, samen met een buddy gaan duiken!

Accommodatie BonaireDuikvakantie Bonaire the hut vakantieduiker

Wij hebben voor deze groeps / single duikvakantie gekozen voor verblijf in The Hut Bonaire. The Hut Bonaire is inmiddels voor veel van ons terugkerende gasten al een bekende maar dan nu onder een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling en nieuwe eigenaren.

Het is een klein, intiem familiehotel in Bonaire dat pas helemaal gerenoveerd is en daarmee een heerlijke frisse nieuwe uitstraling heeft gekregen.

De eigenaren Lukas en Maarten zullen jullie van hartelijk welkom heten.Duikvakantie Bonaire Lukas Maarten Jasper The Hut vakantieduiker

Zij kennen het eiland op hun duimpje en met vele jaren ervaring in de Horeca weten ze zeker de sfeer erin te bouwen!

Je kunt bij Lukas en Maarten ook terecht voor het huren van scooters en auto’s om lekker het eiland mee te gaan verkennen. Ook hebben ze tips wat je allemaal voor leuke uitjes naast het duiken kunt doen op Bonaire.

Er bevindt zich een gezellig bar op het complex, waar de duikers zich verzamelen voor een drankje.
Tevens is er een Mexicaans restaurantje aanwezig waar je voor een billijke prijs een heerlijke maaltijd voorgeschoteld krijgt.Duikvakantie Bonaire The hut Bar vakantieduiker

Eden beach waar de hoofdvestiging van duikschool Wannadive zit, is op loopafstand bereikbaar.

Ook is er een zwembad aanwezig waar je even heerlijk de verkoeling kunt opzoeken of bijkomen met een drankje in je hand.

Hotelkamer The Hut Bonaire

Voor deze groepsreis / singlereis duikvakantie Bonaire wordt standaard uitgegaan van een hotelkamer in Duikvakantie Bonaire hotelkamer The Hut vakantieduikerThe Hut Bonaire. Alle kamers hebben een eigen, nette badkamer met warm en koud stromend water, Airconditioning en een koelkast.

Wanneer je alleen reist, wordt er gezocht naar een medereiziger van hetzelfde geslacht die een kamer wil delen. Als je liever een kamer alleen hebt, dat kan ook, dan geldt een singlekamer toeslag.

Heb je liever nog wat meer ruimte, waar je ook in staat bent om voor jezelf eten klaar te maken, kun je een studio huren. The Hut Bonaire is heel populair voor mensen die alleen reizen en zo makkelijk in contact komen met andere duikers. Ook zie je hier vaak groepen die een duikvakantie willen doorbrengen op Bonaire.

Speciaal voor de groepsreis duikvakantie Bonaire van Vakantieduiker, wordt er bij The Hut Bonaire elke dag een heerlijk ontbijtje geserveerd. Voor lunch en diner kan je genieten op de gezellige terrasjes aan de boulevard van Bonaire in Kralendijk, op het strand van Eden Beach bij de duikschool of wat dacht je van een BBQ avond bij The Hut Bonaire?

Beschrijving Bonaire

Duikvakantie Bonaire The hut Zwembad vakantieduikerBij aankomst op de luchthaven van Bonaire, worden jullie opgevangen door een taxichauffeur van, zij zorgen voor jullie vervoer naar het hotel. Na dat je bijgekomen bent van de reis met een koel drankje, je jouw kamer hebt opgezocht, kun je je alvast aanmelden bij de duikschool. Lukas en Maarten van The Hut Bonaire zullen jullie weg wijs maken waar de duikschool te vinden is, maar ook waar je allerlei praktische zaken kunt regelen en tips over heerlijke restaurants op Bonaire want die zijn er genoeg.

Op de duikschool worden jullie opgevangen en weg wijs gemaakt hoe ea in zijn werk gaat op de duikschool. Er zijn dagelijks begeleide duiken en je kunt je naar eigen wens aanmelden voor deze begeleide duiken. Duikvakantie Bonaire Wannadive Bart in bad vakantieduikerJullie begeleider op de duikschool zal je daarnaast bij staan bij alle vragen, over het duiken. het eiland, de leuke plekjes en leuke dingen om te ondernemen op Bonaire. Ga je een duikcursus volgen? Dan zullen ze jou precies vertellen wat er van je verwacht wordt en wanneer je gaat beginnen.

De sfeer in zowel de duikschool als in de The Hut Bonaire is heel gemoedelijk. Je zult je er al snel thuis voelen en het is daardoor gemakkelijk contact leggen met alle overige duikers die in de The Hut Bonaire verblijven.

Extra’s Bonaire
Groepsreis Duikvakantie Bonaire vakantieduiker ezels

Naast duiken kun je ook allerlei andere dingen ondernemen op deze duikvakantie in Bonaire. Zo worden er diverse tours georganiseerd langs de diverse highlights van Bonaire. Bezoeken aan de mangrove, flamingo kolonie, de slaven hutten van de zoutwinning, Washington natuurpark, de ezel opvang of de vlindertuin om maar wat te noemen van de bezienswaardigheden.

Je kunt er kajakken, zeilen, paardrijden, met een auto of scooter over het eiland, of een sunset cruise maken. Maar je kunt uiteraard ook gewoon relaxen bij The Hut Bonaire of op het strand van Eden Beach, met een cocktail op het strand en genieten van een culinair diner in 1 van de vele restaurants.  Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden om het verblijf op Bonaire compleet maken.

Bonaire leent zich ook bij uitstek om een auto te huren. De wegen zijn prima, er wordt rustig gereden en het is er niet druk op de wegen. Mocht je interesse hebben een auto te huren tijdens je verblijf op Bonaire, vraag ons daar gerust naar.

Inclusief Bonaire:

 • Vliegticket Ams – Bonaire – Ams incl toeslagen*Groepsreis Duikvakantie Bonaire Wannadive vakantieduiker Manta at Eden 2012
 • Standaard 20 kg bagage (eigen ticket boeken ook mogelijk tegen korting)
 • Onbeperkt handbagage (HxBxD 115 cm Tui) (of 12 kilo KLM) (eigen ticket boeken ook mogelijk tegen korting)
 • Transfer van en naar accommodatie
 • Overnachtingen The Hut Bonaire obv gedeelde kamer
 • Ontbijt
 • Duikpakket 10 begeleide duiken (5 dgn a 2 duiken) (omzetten naar brevet halen kan ook)
 • Schoonmaakkosten
 • Administratiekosten

Exclusief Bonaire:

 • Persoonlijke uitgaven, fooien
 • Bijdrage Penning Marine Park (45 dollar)
 • Overige maaltijden, drankjes
 • Entree Tax (75 dollar vanaf 1 juli ’22)

Nu boeken / Informatie aanvraag

Prijzen & Offerte aanvragen Bonaire

Groepsreis data

Alle data kunnen op verzoek verlengd of gewijzigd worden en hebben vertrekgarantie.

Groepsreizen 2022

Bij boeking kunt u bij opmerkingen aangeven als u zelf het ticket wil boeken

Groepsreis / singlereis duikvakantie Bonaire Okt 2022

15 okt tm 22 okt   €2.850,-  incl. Ticket 9 dagen 7 n incl. 10 begeleide duiken* VOL!
15 okt tm 25 okt   €2.990,-  incl. Ticket 12 dagen 10 n incl. 10 begeleide duiken* VOL!

Informatie en boekingen

Deze reis kan altijd gemaakt worden, vraag ons naar het aantal deelnemers. Verlenging van deze reizen andere vertrekdata andere vluchten kunnen geregeld worden, vraag naar de mogelijkheden. Boek je op deze reis zelf je vluchtDuikvakantie Bonaire Wannadive schildpad vakantieduiker

Nu boeken / Informatie aanvraag

Of voor vragen, informatie en boekingen: iduna@vakantieduiker.nl

Kijk voor een overzicht van alle onze Bonaire reizen hier : Duikvakanties Bonaire

Eventueel bijboeken Bonaire

Padi Open water brevet ipv 10 duikenpakket
(inclusief duikmateriaal, brevet en theorieboek)
€ 125
Padi Open water brevet ipv 10 duikenpakket e-Learning Module (thuis in NL al de theorie en examen afronden)
(inclusief duikmateriaal, brevet en theorieboek)
€ 210
Padi Advanced brevet ad 5 duiken en 5 duikenpakket ipv 10 duiken € 200
Extra 4 begeleide duikenpakket € 225
Huur duikmateriaal bij 10 duikenpakket € 175
Comfort Klasse Arkefly 8 cm meer beenruimte vanaf
(obv beschikbaarheid)
€ 90
5 kg extra ruimbagage (retour, totaal 25 kg) € 20
10 kg extra ruimbagage (retour, totaal 30 kg) € 40
Singlekamer
Wil je een kamer delen? Dan gaan wij op zoek naar een groepsgenoot van hetzelfde geslacht
Singlekamer toeslag 7 nachten* .200
Singlekamer toeslag 8 nachten* .230
Singlekamer toeslag 9 nachten* € 270
Singlekamer toeslag 10 nachten* € 300
Singlekamer toeslag 11 nachten* € 330
Singlekamer toeslag 12 nachten* € 360
Singlekamer toeslag 14 nachten* € 420
Autohuur, huur Pick up
Prijs op aanvraag

* Eigen ticket boeken mogelijk. Voor het boeken van het ticket geldt de dagprijs van het ticket en rekenen wij € 75,-