Duikvakantie Indonesië, ontdek het meest gastvrije land ter wereld

Indonesië is volgens al onze duikinstructeurs en duikers het meest warme en vriendelijke land ter wereld. De gastvrijheid kent er geen einde. Je komt eraan als gast, maar je vertrekt er als een vriend. Duikers die via Vakantieduiker een duikvakantie Indonesië hebben geboekt gaan dan ook meerdere keren terug naar dit land en dat niet alleen omwille van de zeer diverse onderwaterwereld.

Ontdek de gevarieerde onderwaterwereld van Indonesië

Naar Indonesië ga je meer dan één keer om te duiken. Dit komt onder andere door de zeer diverse onderwaterwereld. Zo is duiken in Bali absoluut niet hetzelfde als duiken in Manado of Pulau Weh. Om de verscheidenheid van Indonesië te leren kennen, biedt Vakantieduiker verschillende duikvakanties naar dit land aan. Zo kan je bij ons aankloppen om een duikvakantie naar Bali, Manado, Pulau Weh, Raja Ampat, Komodo of Wakatobi te boeken. Maar ook zijn combinaties van meerdere eilanden mogelijk.

Bali staat ook wel bekend als het eiland van de goden. Tijdens deze duikvakantie heb je kans om de Mola Mola en Manta’s te zien. In Manado en Bunaken kan je dan weer meer dan vierduizend soorten onderwaterleven bewonderen, waaronder schildpadden, scholen tonijn, zeepaardjes, inktvissen, napoleonvissen en barracuda’s. Pulau Weh is het meest noordwestelijke eiland van Indonesië. De onderwaterwereld is hier spectaculair door de grote verscheidenheid aan marien leven zoals naaktslakken, hengelaarsvissen, murenen, roggen en schildpadden. Daarnaast is dit ook de ideale locatie om adelaarsroggen en manta’s tegen te komen. In Raja Ampat kan je grote scholen vis, manta roggen en verschillende zeepaardjes, wobbegongs en bultkoppapegaaivissen tegenkomen. Naast het duiken is dit de ideale locatie om de paradijsvogel te spotten. Komodo is de top vanwege zijn combinatie van spectaculaire duiken, manta’s, haaien, kleurrijke koralen, wat vaak met een liveaboard wordt gedaan en het zien van de wereld beroemde Komodo varanen aan land. Tot slot kan je in Wakatobi terecht als ideale duikschool voor beginners. Je duikt hier in kleine groepjes van maximaal vier duikers per gids tussen prachtige koraalriffen met gevarieerd onderwaterleven.

Vakantieduiker regelt alles voor je

Vakantieduiker is de duikspecialist voor jouw duikvakantie naar Indonesië en vele andere bestemmingen wereldwijd. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we de beste duikscholen en -locaties op ons duimpje kennen. We screenen deze zelf regelmatig, zodat we jou steeds de hoogste kwaliteit aan duikreizen kunnen bezorgen. In gesprek met jou maken we een duikvakantie op maat. Hierbij houden we niet alleen rekening met je duikervaring, maar ook met je wensen. Zo bieden wij ook tussen de duiken door regelmatig landarrangementen aan voor mensen die niet een hele vakantie lang willen duiken. Kortom, wij kunnen alles organiseren op jouw maat, zodat jij zonder zorgen een duikvakantie Indonesië kan beleven. Boek vandaag nog je reis!

Neem nu contact met ons op via de telefoon (0)10-451 27 16 of de mail: travel@vakantieduiker.nl.