Duikvakantie Bonaire

Bonaire, een klein tropisch eiland en voor 100% ingericht op duikers. Ideaal voor een heerlijke duikvakantie. Boek jouw ideale duikvakantie naar Bonaire bij Vakantieduiker.nl. Wij regelen jouw vakantie naar dit mooie eiland tot in de puntjes. Zowel duikvakanties op maat, individuele als (single-)groepsreizen zijn mogelijk. Ook organiseren we groepsreizen voor duikclubs. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Duikvakantie Bonaire

Maak kennis met de onderwaterwereld van Bonaire

Bonaire is een Nederlands eiland en niet heel groot. Door de verharde wegen is het eiland ideaal voor het maken van tochten. Neem je duikspullen mee en ga de gele stenen af. Je maakt zo op een relaxte manier kennis met de onderwaterwereld van Bonaire. En het leven onder water in Bonaire wil je absoluut niet missen. Spot bijvoorbeeld eagle rays, zeepaardjes, schildpadden en met wat geluk manta’s. Ook is er een diversiteit aan prachtige tropische vissen en andere kleurrijke zeebewoners te zien. Sla vooral het Bonaire National Marine park niet over, het oudste zeereservaat ter wereld. Hier maak je kennis met een adembenemende wereld onder water. Het koraal in Bonaire is erg goed van kwaliteit, dit komt omdat het eiland buiten de orkaanzone valt. Nog een prettige bijkomstigheid hiervan is dat het zicht onder water op sommige plekken wel meer dan 90 meter is.

Duikvakantie Bonaire

De Caribische droom van vele duikers

Een duikvakantie naar Bonaire is als een Caribische droom. Na een aantal uur vliegen kom je aan op een klein tropisch eiland waar duikers meer dan welkom zijn. Dit merk je direct aan de voorzieningen en de natuur die aanwezig is op het eiland. Zo loop je vanaf strandjes direct het water in. Doordat de bodem schuin afloopt, kun je er direct goed duiken. Op het gehele eiland zijn gele stenen geplaatst met de namen van de duikstekken. Wanneer je zo’n gele steen ziet, kun je daar duiken.

De duikvakantie van jouw dromen

Wil jij graag op duikvakantie naar Bonaire? We helpen je graag bij het samenstellen van de vakantie van jouw dromen. Wanneer je nog niet in het bezit bent van een duikbrevet, dan is er mogelijkheid om te leren duiken op vakantie. Op basis van jouw persoonlijke wensen en duikervaring regelen we jouw vakantie, van a tot z. 

Neem nu contact met ons op via de telefoon (0)10-4512716 of de mail: travel@vakantieduiker.nl.