Duikvakantie in Thailand met Vakantieduiker

Als duiker is Thailand een bijzondere plek, want hier zal je één van de weinige kansen krijgen om Manta roggen en walvishaaien te spotten. Ook zal je een zeer kleurrijke en rijke onderwaterwereld ontdekken, waardoor je als duiker minstens een paar ogen te kort komt. Wil je veel unieke plekken zien? Boek dan één van de liveaboards, want dan ga je samen met een door Vakantieduiker gescreende maatschappij varen op zee, op weg naar een spectaculaire duikbestemming. 

Haal je duikershart op in Thailand

In Thailand kan je jouw duikershart ophalen. De grote droom van ervaren duikers is het spotten van Manta’s en walvishaaien. De Similan en Surin eilanden in Thailand bieden je veel kans om deze te zien tijdens het duiken. Bij de Similan eilanden kan je daarnaast ook genieten van prachtige rotspartijen en fantastische koralen. Door het zeer heldere water kun je deze ook heel makkelijk zien.
De Surin Eilanden Kho Bon & Kho Tachai horen allebei bij het natuurpark Surin Nationaal Marine Park. De eilanden liggen relatief geïsoleerd en zijn daarom de uitgelezen plek om Manta roggen en walvishaaien te zien. Nabij Koh Tachai kan je prachtige koraal pinnacles en rotsen bewonderen. Er is ook een grote diversiteit aan koralen zoals waaierkoralen, haarsterren en anemonen. Daartussen vind je Napoleonvissen, barracuda’s en scholen met rif vissen.

Vakantieduiker bezorgt je een onvergetelijke duikvakantie in Thailand

Vakantieduiker is een tour operator die bestaat sinds 2005 uit de passie voor duiken van de oprichters. Het doel is om zowel startende als reeds gebrevetteerde duikers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Indien gewenst kan Vakantieduiker je reis van A tot Z inrichten. Concreet gaat het dus om het regelen van het vertrek bij je thuis, vluchten van en naar Thailand, hotels en liveaboards, duikbestemmingen en -cursussen. Je duikvakantie in Thailand is dankzij de expertise van Vakantieduiker altijd in goede handen. 

Vakantieduiker, jouw specialist duikreizen

Om je de meest kwaliteitsvolle duikervaringen te geven screent Vakantieduiker voortdurend al haar partner duikscholen op vlak van hun kwaliteit. Als je in Thailand leert duiken via een school geselecteerd door Vakantieduiker, weet je dat de instructeurs je op een deskundige manier zullen leren duiken. Heb je al wat meer ervaring dan kan Vakantieduiker voor jou adembenemende liveaboards verzorgen, zodat de kans op het spotten van walvishaaien en Manta’s alleen maar wordt vergroot.
Ook aan singles denkt vakantieduiker. Aangezien er altijd met twee moet worden gedoken, biedt vakantieduiker regelmatig groepsreizen aan voor singles zodat ook zij de prachtige onderwaterwereld van Thailand kunnen ontdekken. Vakantieduiker staat dus garant voor kwaliteit en een ontspannende duikvakantie Thailand. Wil jij ook zo’n onvergetelijke duikreis? Boek dan vandaag nog jouw reis naar Thailand via Vakantieduiker.

Neem nu contact met ons op via de telefoon (0)10-451 27 16 of de mail: travel@vakantieduiker.nl.