Duikverzekering en Reis- en Annuleringsverzekeringen

Zorg ervoor dat je goed verzekerd op reis gaat. Niet alle verzekeringen hebben een goede dekking voor sporten als duiken en of voor duikbagage.

De ASR verzekeringen waar wij mee samenwerken heeft deze dekking in ieder geval wel.

Check je eigen reis verzekering even op de voorwaarden voor duiken en of duikbagage, of sluit er 1 af door te klikken op 1 of meerdere van onderstaande links.

Duikverzekering

Een duikverzekering is altijd verstandig. Mocht je onverwacht opgenomen moeten worden in een hyperbare kamer in verband met een duikongeval, dan kan dit nogal in de papieren lopen. Niet elke ziektekosten verzekering en of reisverzekering dekt dit.

Met een duikverzekering die je via Aquamed afsluit, ben je voor slechts een paar tientjes voor het hele jaar, niet alleen goed verzekerd voor duikongevallen, maar kun je ook bij duikgerelateerde problemen direct contact opnemen net de emergency hotline om 1 van de artsen van Aquamed het probleem voor te leggen. Er zijn Engels, Duits en Franstalige artsen 24 uur per dag aanwezig.

Wel zo’n veilig idee en verstandig voor elke duiker.

Sluit een Duikverzekering Aquamed af klik hier

ASR Reisverzekering

Met een kortlopende reisverzekering reisverzekering krijgt u bij pech op reis altijd hulp van de alarmcentrale, via de ASR Hulplijn. Dat is voor veel mensen de belangrijkste reden om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Daarnaast is het bij elke reis handig om verzekerd te zijn voor bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand. Deze dekkingen kunt u los afsluiten als u heeft gekozen voor de Basis- of Comfortvariant van de reis- en annuleringsverzekering. Bij de variant Optimaal zijn deze dekkingen standaard meeverzekerd. Daarnaast kunt u speciale dekkingen kiezen, zoals Skiën en Snowboarden en Extra Sportuitrusting.

Wil je specifiek verzekerd worden met deze reisverzekering voor medische kosten bij duikongevallen, vergeet dan niet de optie medische kosten aan te vinken.

Sluit een reisverzekering af klik hier

ASR Annuleringsverzekering

Met een kortlopende annuleringsverzekering annuleringsverzekering beschermt u zichzelf tegen een financiële domper wanneer uw vakantie onverhoopt niet door kan gaan. U kunt ook een beroep doen op uw annuleringsverzekering als u eerder moet terugkeren van vakantie door een verzekerde gebeurtenis. U krijgt dan een vergoeding voor de reisdagen die u niet heeft kunnen genieten. Hier kunt u voor kiezen bij het afsluiten via onderstaande link.

 Sluit een annuleringsverzekering af klik hier