Contact gegevens duikvakanties Vakantieduiker.nl

Heb je vragen over duikvakanties waar wij, Vakantieduiker.nl, je bij van dienst kunnen zijn?

Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Vakantieduiker.nl
Bloemendalerweg 7
1382KB Weesp
Tel: (+31) (0)10-4512716        (ma t/m vr 9.00 – 17.30  en za 09.00 – 14.00)

Informatie aanvraag

Of stuur een mail naar
travel@vakantieduiker.nl

Dan heb je binnen 24 uur een antwoord van Iduna of Bob. Beiden zijn duikinstructeur dus kunnen je goed helpen bij het zoeken naar de juiste bestemming. Of je krijgt antwoord van 1 van onze andere medewerkers.

Via onderstaande knop kun je onze registratie vinden bij de SGR.

SGR Registratie nummer 3516 Vakantieduiker.nl Rotterdam

Overzicht Duikvakanties
Wij hebben een uitgebreid aanbod aan duikvakanties, Liveaboards en groeps duikvakanties of singlereizen, naar de Azoren, Bonaire, Curaçao, Thailand, Indonesië, Mozambique, Egypte, Jordanië, Madeira, Malta, Australië, Costa Rica, Filipijnen, om maar eens wat te noemen.

Hier vindt je bij individuele duikvakanties en bij duikvakantie aanbiedingen en last minutes een overzicht van een aantal duikvakanties die voor je georganiseerd kunnen worden.
Bij sommige duikvakanties staan vertrekdata. Maar dit zijn niet alle mogelijkheden. Graag passen wij vertrekdata, reisduur van de duikvakantie, locatie aan en of rondreis aan.
Op maat gemaakte duikvakantie compleet naar jullie wensen.
Vraag ons om de voor jou passende duikvakantie en of advies voor de welke reis past bij jullie duikniveau.
Wij hebben allemaal een achtergrond als duikinstructeur en hebben veel plekken op de wereld gezien, wat helpt bij het maken van een passende keuze.

Groepsreizen of Groepsreizen op datum
Hier vindt je een overzicht van de groep duikvakanties die vooruit voor je georganiseerd zijn.

Geen zin om alleen op vakantie te gaan? Gezellig om met meerdere te genieten van duiken? Dan zit je hier goed.
Zit je duikvakantie er niet bij? Heb je vragen of opmerkingen, wil je graag info over wie er allemaal mee gaan, leeftijd, geslacht etc? Vraag het ons gerust.

Ook is het mogelijk om aan de linkerzijde van de website jouw favoriete bestemming uit te kiezen. Onder deze bestemming zie je ook de groepsreizen die hier naartoe georganiseerd worden. Vraag ons gerust om een offerte of advies voor de voor jou passende duikvakantie.

Voor Leren duiken zit je op veel van deze reizen ook goed. Ons team van duikinstructeurs adviseert je graag welke duikvakantie het beste past bij jouw duikniveau.

Liveaboards

Hier vindt je een overzicht van de Liveaboard duikvakanties die vooruit voor je georganiseerd zijn. Jouw duikvakantie de mooiste duikstekken bezoeken volledige verzorgd vanaf een boot.
Ook is het mogelijk om aan de linkerzijde van de website een bestemming uit te kiezen. Onder deze bestemming zie je de liveaboards die daar door ons aangeboden worden.
Zit je duikvakantie er niet bij? Graag passen wij vertrekdata, reisduur van de duikvakantie, locatie, etc aan, aan jullie wensen. Vraag ons om een offerte of advies voor de voor jou passende duikvakantie. Ons team van duikinstructeurs helpt je graag met uitkiezen welke liveaboard past bij jouw duikniveau en of wensen.

Je kunt ons mailen op travel@vakantieduiker.nl  binnen 24 uur heb je van ons over het algemeen antwoord. Bellen mag natuurlijk ook 010-4512716