Ga op duiksafari tijdens je duikvakantie in de Filipijnen

De Filipijnen biedt je als duiker een zeer rijke onderwaterwereld aan. Niet voor niets is dit de bestemming waar Vakantieduiker je kennis laat maken met goed georganiseerde liveaboards. Ook is het mogelijk om bij ons een heuse duiksafari langs verschillende fascinerende duikplaatsen te boeken, waaronder het wereldberoemde Apo eiland. Je kunt ook een excursie naar de Kawasan watervallen in Cebu maken en de Chocolate Hills (Bohol) bezoeken.

Een duikvakantie Filipijnen zonder stress

Vakantieduiker zorgt voor een duikvakantie van A tot Z. Vanaf je vlucht naar je bestemming tot het weer terug arriveren in Nederland kan Vakantieduiker alles voor je verzorgen. Als tour operator kennen we alle duiklocaties ter wereld heel goed en bieden we jou alleen het beste van het beste aan. Al onze duikinstructeurs zijn gebrevetteerd en screenen regelmatig de duikscholen overal ter wereld waarmee wij samenwerken. Zo kunnen we je steeds de meest pedagogische duiklessen aanbieden, ook als je nog niet veel ervaring met het duiken hebt. Voor meer ervaren duikers kunnen we fantastische liveaboards boeken die je naar moeilijk bereikbare, maar prachtige duiklocaties kunnen brengen. Dankzij vakantieduiker hoef jij je dus niet te stressen voor het organiseren van de duikvakantie naar de Filipijnen van jouw dromen.
Neem nu contact met ons op via de telefoon (0)10-451 27 16 of de mail: travel@vakantieduiker.nl.

Een kleurrijke onderwaterwereld

De Filipijnen zijn een ideale plek voor je duikvakantie als je een zeer rijke onderwaterwereld wilt zien. Dit land is een grote archipel van wel 300.000 km² die omgeven is door vier zeeën. Hierdoor is de Filipijnen een uiterst geschikte locatie voor verschillende watersporten, waaronder ook duiken. Tijdens je duikvakantie in de Filipijnen ontdek je de warme waterwereld. Meer dan honderden soorten dieren kan je er treffen: diverse kleine tropische vissen zoals de harlekijnvisje of de clownvis, schildpadden, scholen makrelen, reuzenmanta’s, dolfijnen, barracuda’s en walvishaaien kan je er tegenkomen. Ze zwemmen naast talloze plant- en koraalsoorten die in de wateren van de archipel leven.

Een onvergetelijke duiksafari

Door deze rijke onderwaterwereld kan Vakantieduiker je een onvergetelijke duiksafari bezorgen. Vijftien dagen lang en maar liefst dertig keer duiken leer je de Filipijnse onderwaterwereld goed kennen. Dankzij onze jarenlange ervaring kent Vakantieduiker de beste plekjes waar de kans hoog is dat je de door jou gewenste dieren zal tegenkomen. Daarnaast worden de duikscholen en vakantieresorts zorgvuldig gescreend en geselecteerd door Vakantieduiker zodat je een duikvakantie naar de Filipijnen zonder zorgen kunt beleven. Wij maken geen standaardreizen, maar vakanties op maat. Zo bieden we speciale singlereizen aan, maar kan je ook als vrienden of als koppel een romantisch duikavontuur in de Filipijnen beleven.