Ga wrakduiken tijdens je duikvakantie op Malta!

Duikers die eens wat anders zoeken en lekker dichtbij, zullen op Malta een topper van een duikvakantie beleven. Malta heeft natuurlijk mooie riffen en staat ook bekend om haar grotten, baaien en natuurlijk havens. Maar ook duiken op boot- en vliegtuig wrakduiken kan in Malta heel goed. Dit zorgt ervoor dat Malta een waar duikersparadijs is in de middellandse zee.

Vakantieduiker biedt iedereen een duikvakantie Malta op maat

Vakantieduiker biedt zowel ervaren als startende duikers een uiterst fijne duikvakantie in Malta. Dankzij de jarenlange ervaring van onze instructeurs kunnen we je het beste advies geven over Malta en vele andere duiklocaties ter wereld. Wij kunnen je reis van a tot z verzorgen, maar je kan er ook voor kiezen om delen van de reis volledig zelf te organiseren. Daarnaast biedt Vakantieduiker regelmatig ook reizen aan speciaal voor singles, zodat ook zij de kans krijgen om te duiken op vakantie, omdat je hiervoor altijd met twee personen moet zijn. Duiken doe je immers nooit alleen! Wil jij ook geen zorgen tijdens je duikvakantie Malta? Vraag dan ons advies en boek vandaag nog je duikvakantie Malta via Vakantieduiker.

Ideale duikbestemming voor de beginnende duiker

Maar naast veel spectaculaire wrakduiken voor gevorderden heeft Malta ook veel te bieden als een duikvakantie voor beginnende duikers. Zo heeft Vakantieduiker met zorg duikscholen en -instructeurs uit gekozen die onder begeleiding je kennis laten maken met de vele holen en grotten op Malta die in ondiep water liggen. Malta is daarnaast ook een ideale locatie om van scratch te beginnen met duiken of een vervolgcursus te volgen. Hiervoor werkt vakantieduiker samen met het PADI 5 sterren IDC duikcentrum Atlantis in Marsalforn wat centraal in Gozo ligt.

Zorg voor een duik medische verklaring

Als je op Malta wilt duiken, moet je ervoor zorgen dat je een duik medische verklaring hebt. Deze is verplicht op Malta. Heb je die niet, dan mag je in dit land niet duiken. Zorg dus dat je administratie in orde is voor je op duikvakantie naar Malta gaat.

Neem nu contact met ons op via de telefoon (0)10-451 27 16 of de mail: travel@vakantieduiker.nl.