Duikvakantie Egypte

Welkom bij Vakantieduiker.nl! Ben je op zoek naar de mogelijkheden voor een duikvakantie naar Egypte? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Egypte is een prachtig en divers land waar je niet op uitgekeken raakt. Wij organiseren diverse individuele- en single duikreizen naar Egypte. Ook het verzorgen van reizen op maat is zeker mogelijk.

Duikvakantie Egypte

Rijke cultuur en historie

Egypte is een prachtig land om te zien. Niet alleen onder water kijk je je ogen uit. Je wordt verwelkomd door de rijke cultuur en historie. Het is een land met warme temperaturen. Uitgekeken op dit land raak je nooit. Egypte heeft diverse plaatsen waar je van alles kunt ontdekken. Zowel boven en onder water. Door de korte reisafstand is een duikvakantie naar Egypte favoriet onder duikers. Daarnaast is Egypte een zeer betaalbaar land.

Duikvakantie Egypte

De onderwaterwereld van Egypte

Laat je verwonderen door de prachtige onderwaterwereld van Egypte. Het leven onder water in dit land is zeer divers. Met een beetje geluk spot je walvishaaien, haaien, dolfijnen en schildpadden. De prachtige koraalriffen vormen een belevenis die je als duiker niet wilt missen. Ben je geïnteresseerd in wrakken? Dan is het noorden van de Rode zee jouw bestemming. De bekendste wrakken van Egypte: Thistlegorm en Rosalie Moller vind je hier. Je raakt nooit uitgekeken op de onderwaterwereld van Egypte.

Jouw vakantie start bij ons

Wil jij graag een duikvakantie naar Egypte boeken? We helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale vakantie. Heb je nog geen duikbrevet? Dan heb je in Egypte diverse mogelijkheden om te leren duiken. Op basis van jouw persoonlijke wensen en duikervaring regelen we de reis, van begin tot eind. Jouw vakantie start bij ons. Neem nu contact met ons op via de telefoon (0)10-451 27 16 of de mail: travel@vakantieduiker.nl.