Vakantieduiker neemt je mee op duikvakantie Mozambique

Een duikvakantie naar Mozambique is ideaal als je meer wilt dan alleen maar duiken. Je kan in Mozambique namelijk genieten van het duiken in combinatie met een prachtige safari op het land waarbij je de Big 5 spot kunt spotten. Als je dus zowel veel kans wil maken om Manta roggen en walvishaaien te spotten als de olifant, de neushoorn, de leeuw, het luipaard en de buffel te zien, dan is Mozambique jouw ideale duikvakantie bestemming.

Dé bestemming voor ervaren duikers

Een duikvakantie naar Mozambique is uitdagend. Vakantieduiker adviseert doorgaans aan beginnende duikers om hier niet te leren duiken. We willen je natuurlijk niet tegenhouden om veel walvishaaien en manta’s te zien, maar de duiken in Mozambique kunnen wat uitdagend zijn door de stroming die er staat en een snelle afdaling naar diepte. De onderwaterwereld in Mozambique staat bekend om het tegenkomen met vooral veel grote dieren. Wel wat minder kleurrijke koralen. Zoek je veel kleurrijke koralen dan is zal je als duiker meer genieten van een duikvakantie in bijvoorbeeld Thailand of Indonesië door de rijke koralen die je daar kan bewonderen. Als beginner kun je heel goed terecht op bijvoorbeeld een bestemming als Bonaire of Egypte, om maar eens wat te noemen.
Mozambique is dé duikbestemming als je een walvishaai wil spotten. Nabij Tofo, een kleine kustplaats aan de Indische Oceaan, is de kans immers zeer groot dat je oog in oog komt te staan met een walvishaai. Hier vind je namelijk één van de grootste populaties walvishaaien. Als je deze dieren zeker een keer in je leven wilt zien, aarzel dan niet langer en boek je duikvakantie naar Mozambique.

Vakantieduiker zorgt dat je niets tekortkomt voor je duikvakantie Mozambique

Vakantieduiker is een tour operator met ondertussen meer dan tien jaar ervaring in het organiseren van duikvakanties voor zowel startende als ervaren duikers. Singles, koppels of vriendengroepen, iedereen kan bij ons terecht voor een fantastische duikvakantie in Mozambique of één van onze vele andere locaties. Vakantieduiker kent alle duiklocaties over heel de wereld en kan zorgen dat je het onderwaterleven dat je wílt zien ook zál gaan zien. Wil je walvishaaien en bultrugwalvissen spotten, dan is Mozambique de ideale plek voor jouw duikvakantie. Tussen het duiken door kan je op safari in het Kruger National Park waar je de Big 5 kunt zien. 

Vakantieduiker verzorgt de complete reis voor je. Maar als je het wenst, kan je zelf ook delen van je reis in handen nemen. Vakantieduiker adviseert je graag en maakt reizen op maat op basis van jouw wensen en ervaring. Onze duikinstructeurs screenen zeer regelmatig de duiklocaties en -scholen. Zo kan je er zeker van zijn dat de kwaliteit van je duikreis hoog zal zijn. Boek vandaag nog je duikvakantie naar Mozambique via Vakantieduiker voor een kwaliteitsvolle duikervaring zonder zorgen.

Neem nu contact met ons op via de telefoon (0)10-451 27 16 of de mail: travel@vakantieduiker.nl.