Single duikreizen

Bij Vakantieduiker.nl ben je aan het juiste adres voor single duikreizen. Wij zijn in Nederland de eerste touroperator die is begonnen met het organiseren van single duikreizen. Met meer dan 12 jaar ervaring, weten wij passende reizen te organiseren voor singles. Ook wanneer je niet single bent, ben je van harte welkom in onze (single-)groepsreizen. We organiseren reizen naar diverse prachtige bestemmingen waar je voldoende gelegenheid krijgt om kennis te maken met de onderwaterwereld. Een duikvakantie om nooit meer te vergeten!

Korte en lange duikvakanties naar prachtige bestemmingen

Vakantieduiker.nl organiseert vele single duikreizen per jaar. We verzorgen zowel lange als korte duikvakanties naar allerlei bijzondere bestemmingen, zoals: Indonesië, Egypte, Bonaire, de Azoren, Thailand, Zuid-Afrika & Mozambique, de Filipijnen, Jordanië, Bali, Malta en de Malediven.

Single duikreizen

Het plezier van een groepsvakantie

Je gaat op vakantie met andere singles of alleenreizenden die ook geen buddy hebben. Ervaring leert dat verschillende leeftijden in de groep er niet toe doet. Jullie hebben een gezamenlijke interesse, namelijk duiken. Hierdoor is er voldoende gespreksstof en snel een klik met elkaar! Sterker nog, uit de single duikreizen die we al hebben mogen organiseren, zijn veel vriendengroepen ontstaan die voortaan samen op duikvakantie gaan. Daarnaast hebben onze gezamenlijke duikreizen gezorgd voor veel relaties, huwelijken en zelfs vakantieduikerkinderen!

Single duikreizen

Hebben we jouw nieuwsgierigheid gewekt?

Om de veiligheid te waarborgen heb je als duiker altijd een buddy nodig. Maar ben je single of heb je geen partner die ook duikt, dan is dit lastig te organiseren. Een single duikreis van Vakantieduiker.nl is dan een ideale oplossing. Hebben we jouw nieuwsgierigheid gewekt? Neem contact met ons op via de telefoon of de mail. We horen graag wat jouw persoonlijke wensen zijn en bespreken op basis hiervan de mogelijkheden.