Duikvakantie Curaçao Academy HotelDuikvakantie Curacao academy hotel vakantieduiker 2

Accommodatie Curaçao

Voor een voordelige duikvakantie Curaçao kun je terecht bij het Academy Hotel Curaçao. Deze is gevestigd midden in het centrum van Willemstad, op steenworp afstand van de pontjesbrug en de welbekende gekleurde huisjes.
Het hotel wordt volledig gerund door stagiaires van diverse hotelscholen en kan daarom voordelig aangeboden worden, ook speciaal voor singles. Alle hotels op Curaçao zijn redelijk aan de prijzige kant, zeker als je als single probeert te boeken, Academy Hotel Curaçao is daarom een goed alternatief als je op zoek bent naar een goedkoper verblijf in Curaçao.

Er zijn 42 kamers, waarvan 24 single rooms, in een prachtig gerenoveerd, monumentaal pand in Punda. Het is een 3 sterren hotel en de stagaires werken onder supervisie van professionele staf. De kamers zijn verzorgd en beschikken allen over internet access , HD flat screen televisie airco en kluisje.

Het hotel beschikt over een kleine bar en restaurant, met zitplaatsen zowel buiten als binnen. Elke morgen staat hier het ontbijt voor je klaar.

Of je alleen komt en nog moet leren duiken, of dat je gelijk je hele duikvereniging mee brengt, voor één nacht of je hele vakantie, wij zijn er klaar voor! Duikvakanties naar Curaçao mogen niet ontbreken.

Nu boeken / Informatie aanvraag

Duikvakantie Curacao academy hotel vakantieduiker slaapkamer

Duiken met schildpadden Curaçao

Duiken en duikopleidingen Curaçao

Er zijn voldoende duik mogelijkheden voor alle niveaus om voor iedereen een prettige duikvakantie. Met zijn 80 riffen, waarvan het overgrote deel vanaf de kant bereikbaar zijn, keuze te over. Voor de advanced duiker is de Superior Producer een must go. Dit prachtig begroeide wrak ligt direct naast de haven in Willemstad.

Een duikvakantie Curaçao is ook bij uitstek geschikt om te leren duiken. De duikstekken zijn makkelijk toegankelijk, het zicht is helder en er is vanaf het moment dat je je hoofd onder water steekt genoeg te zien.
In tegenstelling tot Bonaire staat Curaçao minder bekend als duikeiland, geheel onterecht, want de riffen staan bekend als 1 van de gezondste in de Caraïben. De indruk bestaat dan ook dat het Bonaire beter gelukt is dan Curaçao om de juiste marketing toe te passen. Meer dan tijd dus voor ons duikers om Curaçao onderwater met eigen ogen te aanschouwen en een oordeel te vormen.

Atlantis Diving CuraçaoDuikvakantie Curacao Vakantieduiker c www.curacao.com duiker

Duikopleidingen zijn mogelijk bij diverse duikscholen op het eiland. Wij werken voor de overnachtingen vanuit het Academy hotel samen met Atlantis Diving. Atlantis Diving is sinds 1989 gevestigd op Curaçao en heeft in die tijd een reputatie opgebouwd als een goede en betrouwbare duikschool.

Je vindt ze zeer centraal en direct gelegen aan het kristal heldere water van de Caribische zee, op de Drielstraat 6 in Willemstad. Iedereen is bij hen van harte welkom. Of je nu regelmatig duikt of nog nooit gedoken hebt, het team van ervaren instructeurs staat voor je klaar en zijn altijd bereid je te helpen met eventuele vragen. Zij zorgen voor de juiste begeleiding en nemen je mee naar de mooiste duikplekken van Curaçao, zodat je zorgeloos kan genieten van een onvergetelijke duikvakantie.

Wij helpen je graag met het bij boeken van een duikpakket of duikcursus.

Extra’s Curaçao
huizen Duikvakantie curacao vakantieduiker

De stranden van Curaçao zijn verdeeld over een groot aantal baaien. Je kunt elke dag een andere baai bezoeken tijdens de duiken en dus elke dag een ander deel van het eiland bekijken.
Daarnaast is Willemstad ideaal om te winkelen en daarna bij te komen met een koel drankje op één van de vele terrasjes. Curaçao telt vele casino’s, nachtclubs en bars.
Je kunt je dan ook met regelmaat storten in het bruisende nachtleven van Curaçao, dansen op de klanken van de Salsa en Merengue en dineren op het strand.

Prijzen & Offerte aanvragen Curaçao

Ook kunnen wij verhuur van een auto voor jullie regelen.

Nu boeken / Informatie aanvraag

Vanaf 995 euro

Voor informatie, vragen en boekingen: iduna@vakantieduiker.nl

Zoek je naar wat meer comfort, uitkijk over zee en/of een appartement kijk dan bijvoorbeeld naar 1 van onderstaande accommodaties.

Scuba Lodge, een knus guesthouse met ruime kamers, met privé strandje voor de deur. Meer informatie over deze reis vind je op de pagina:

Duikvakantie Curaçao – Scuba Lodge

of

Duikvakantie Curaçao – Lions Dive

Eventueel bijboeken Curaçao

Ruimbagage
5 kg extra ruimbagage (retour, totaal 25 kg) € 10
10 kg extra ruimbagage (retour, totaal 30 kg) € 30
Begeleide duiken
8 begeleide duiken (4 dgn a 2 duiken) € 309
10 begeleide duiken (5 dgn a 2 duiken) € 385
12 begeleide duiken (6 dgn a 2 duiken) € 465
Duikpakketten extra
6 dagen onbeperkt lucht en lood € 140
12 dagen onbeperkt lucht en lood € 272
* nitrox tegen bijbetaling
Cursussen
PADI open water cursus* € 375
PADI advanced cursus* € 309
* materiaalhuur inclusief
Duikmateriaal
Complete set huur per dag € 31
Huurauto op aanvraag

* obv beschikbaarheid accommodatie, vliegticket in de Q klasse