Duikvakantie Filipijnen voshaaien van Malapascua Cebu

Beschrijving Filipijnenduikvakantie filipijnen malapascua voshaai vakantieduiker

Op Duikvakantie Filipijnen voshaaien van Malapascua Cebu! Het kleine eilandje Malapascua ligt voor de kust van Cebu en is onder duikers bekend om de aanwezigheid van de markante voshaaien, die zich hier bij de poetsstations goed laat bekijken.

Maar ook naast deze haai-light biedt Malapascua voor de duikers veel afwisseling. Zo liggen er verschillende wrakken rond het eiland, zijn er grote vissen te zien zoals o.a. rif haaien, manta roggen en is er ook veel klein onderwaterleven te zien zoals bijvoorbeeld zeepaardjes, naaktslakjes, hengelaars-en spookvissen.

Ook worden er aan het einde van de middag speciale duiken gemaakt naar de schuwe mandarijn visjes, die dan actief zijn. Malapascua heeft het gehele jaar door goede duikomstandigheden te bieden en dat maakt dit eiland tot een ideale duikbestemming voor een fantastische duikvakantie.

Nu boeken / Informatie aanvraag

Reis Duikvakantie Filipijnen voshaaien van Malapascua Cebu
duikvakantie filipijnen malapascua uitzicht vakantieduiker

Via Amsterdam, Brussel of Düsseldorf vlieg je naar Cebu. Vanuit de luchthaven reis je per auto in ongeveer 3 uur naar Maya in het noorden van Cebu, vanwaar een boottransfer je in ongeveer een half uurtje naar Bounty Beach op Malapascua brengt. Het Kokay’s Maldito Dive Resort ligt op een paar minuten lopen van Bounty Beach, aan een prachtig wit zandstrand.

Accommodatie Filipijnen

Het Kokay’s Maldito Dive Resort beschikt over vier verschillende soorten accommodaties, namelijk: Budget, Standaard, Premium en Penthouses. Alle kamers zijn voorzien van A/C,  WIFI, kluisje en een badkamer met WC en warme douche.
De Standaard kamers bevinden zich meteen bij de duikschool, liggen dicht bij het strand, maar hebben geen uitzicht over de zee. De Premium kamers hebben een prachtig uitzicht over zee en een eigen balkon of tuin met zitje en de Penthouses beschikken over een eigen Jacuzzi en een privé dakterras.

Het Kokay’s Maldito Dive Resort beschikt verder over een uitstekend restaurant, dat over het gehele eiland bekendheid geniet met een gevarieerde internationale en lokale keuken. In het resort is ook een Spa aanwezig, waar je kunt genieten van een heerlijke massage, na een fijne dag duiken.

Duiken met voshaaien Filipijnen

De duikschool en leren duiken Filipijnen
duikvakantie filipijnen malapascua voshaaienbank strand vakantieduiker

Dive Society is een super professionele SSI duikschool, onder Zwitsers management en bevindt zich op het terrein van het Kokay’s Maldito Dive Resort. Dagelijks worden er prachtige duiktrips ondernomen en je kunt hier ook leren duiken. De duikschool biedt duikopleidingen aan van de SSI Open Water tot aan de Instructeurs cursus. Ook kun je hier allerlei duik-specialisaties volgen.

Duiken Filipijnen

Het duikgebied omvat ongeveer 20 gevarieerde duikplaatsen, die allen met de boot worden bereikt. De afstand tot de duikplaatsen varieert van 5 minuten tot meer dan een uur met de boot. Afhankelijk van de duikplaats wordt er besloten om er één of twee duiken te maken om vervolgens weer terug te keren naar de duikschool.

Ook worden er dagtochten georganiseerd, waarbij je drie duiken kunt maken. Per dag heb je de mogelijkheid om 4 duiken te maken, incl. een nachtduik. Het standaard duikpakket bestaat uit 6 dagen ongelimiteerd duiken, dus maximaal 24 duiken. De flessen hebben een INT aansluiting (vergeet dus niet een DIN adapter mee te nemen, mocht je een DIN automaat hebben), 15 liter flessen zijn aanwezig en er kan gratis met Nitrox worden gedoken, voor degene met een Nitrox certificaat.

Inclusief Filipijnen:
duikvakantie filipijnen malapascua voshaaien strandstoelen vakantieduiker

  • Internationale retourvlucht van Amsterdam/Brussel/Düsseldorf naar Cebu, Filipijnen
  • Retourtransfer Cebu luchthaven – Malapascua Beach Resort
  • 10 overnachtingen in Standaard accommodatie Kokay’s Maldito Dive Resort, incl. ontbijt
  • 6 dagen non-limit bootduiken, incl. lucht/Nitrox, lood en duik-gids

Exclusief Filipijnen:

  • Visum – gratis voor Nederlanders bij verblijf < 21 dagen
  • Lunch , diner en drankjes in het Kokay’s Maldito Dive Resort
  • Entree Marine Park – ca 25 € voor het 6–daagse duikpakket.
  • Overige activiteiten en persoonlijke uitgaven

Nu boeken / Informatie aanvraag

Prijzen & Offerte aanvragen Filipijnen

Prijs vanaf € 2.195,-* per persoon

Combinatie reismogelijkheid:

Deze mooie duikbestemming op het Malapascua eiland is ideaal te combineren met een duikvakantie op het eiland Negros, zie ook: Combi Negros en Malapascua

Stuur voor meer informatie een mail naar: bob@vakantieduiker.nl

Eventueel bijboeken Filipijnen

Huur volledige duikuitrusting€ 20 per dag
Toeslag standaard kamer + transfer voor alleen gebruik€ 350 voor de gehele periode
Down of upgrade naar een Budget, Premium of Penthouse accommodatieprijs op aanvraag
Extra dag non-limit bootduiken€ 75 per dag

Prijs op basis van verblijf in een gedeelde standaard accommodatie, internationaal vliegticket Amsterdam/Brussel/Düsseldorf – Cebu in de Q-klasse en onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.