Groepsreis singlereis duikvakantie Filipijnen Magic Resorts Bohol en Moalboal Cebu

 • Walvishaaien duik en snorkel excursie
 • Beste van 2 plekken Bohol en Moalboal Filipijnen
 • Nederlandse PADI instructeur reisbegeleiding
 • Diverse land tours
 • Leren duiken ook mogelijk

Prijs vanaf €3.995,-, vertrekdata zie onderaan deze pagina.

Beste reistijd tussen november en april

Deze reis bezoeken we 2 resorts Magic oceans dive resort bij bohol, bekend om de walvishaaien en Magic Island dive resort Eén van de highlights is het duiken met walvishaaien. Ook beschikt het duikcentrum over een fantastisch huisrif, dat meteen voor de deur ligt, een droom voor elke duiker en in het bijzonder voor de onderwaterfotograaf.

Magic Oceans Dive Resort ligt aan de oostkust van Bohol in het kleine dorp Anda. Ver weg van massatoerisme vind je hier 17 kilometer duikplezier vol met de meest bijzondere critters en zeer gezonde koraal riffen. Slechts 16 bungalows zijn gelegen aan zee en worden omringd door groene tropische tuinen. Relaxen of veel duiken, bij ons is alles mogelijk

Nu boeken / Informatie aanvraag

Magic island dive resort duiken met walvishaaien

Magic Island Dive Resort ligt in het rustige zuiden van de populaire duikbestemming Moalboal. Vanaf het resort heb je geweldig uitzicht op de bergen van Cebu eiland, maar ook op het eiland Negros. Omgeven door tropische tuinen, wachten er 10 bungalows met privé-balkons op jou!

Voor het duiken nemen we je mee naar de mooiste duikstekken van de Filipijnen, waaronder de topduikstek Pescador Island, slechts 10 minuten bij Magic Island vandaan.

Langs het rif van Moalboal zijn de beroemde sardines te zien die met miljoenen in een grote school zwemmen. Deze tornado van visjes is er het hele jaar door en slechts 5 minuten varen. Op ieder moment van de dag kun je een huisrifduik maken, in slechts een paar stappen van het duikcentrum.

Tijdens iedere zonsondergang kun je op het huisrif het ritueel van parende mandarijnvissen bewonderen – de ultieme uitdaging voor onderwaterfotografen!
Gedurende de dag vind je in Moalboal kleurrijke koraalwanden grote zeeschildpadden, zeepaardjes, hengelaarsvissen, slakken en bovendien passeert er regelmatig een walvishaai voorbij!.

Magic oceans dive resort duiken met schildpadden en critters

Magic Oceans Dive Resort ligt aan de oostkust van Bohol in het kleine dorp Anda. Ver weg van massatoerisme vind je hier 17 kilometer duikplezier vol met de meest bijzondere critters en zeer gezonde koraal riffen. Slechts 16 bungalows zijn gelegen aan zee en worden omringd door groene tropische tuinen. Relaxen of veel duiken, bij ons is alles mogelijk.

Duiken in Anda, de parel van het supergroene eiland Bohol! 16 bungalows staan verborgen in een weelderige groene omgeving. Ontspannen of duiken: bij Magic Oceans Dive Resort is alles mogelijk.

Het resort is gevestigd aan de oostkust van het eiland, in het dorpje Anda, ver weg van het massatoerisme!

 

 

Ze hebben een geweldig huisrif dat druk bezocht wordt door schildpadden, vis en veel critters, fantastisch voor duikers en snorkelaars. Er ligt onderwater 17 kilometer rif om te verkennen, met een goede mix van steile wanden, koraaltuinen en muckduik-plaatsen voor een fantastische duikervaring.
Ontspan na een dagje duiken in of bij het zwembad met een cocktail en geniet van een heerlijk diner op het terras. Is dat nog niet ontspannen genoeg? Geniet dan van één van de dagtrips of van een heerlijke massage in de spa!

Duiken met walvishaaien Magic Island Dive resort Filipijnen

De Filipijnen hebben een van de grootste walvishaaienpopulaties ter wereld! Grote kans dat je een walvishaai voorbij ziet komen tijdens een reguliere duik bij Magic Island Dive Resort.
Rondom Moalboal, maar ook op het eigen huisrif, worden regelmatig walvishaaien gezien. Omdat het echter altijd een kwestie is van op het juiste moment op de juiste plaats zijn, bestaat de kans dat je niet zoveel geluk hebt. Voor degenen die echt een ontmoeting met de grootste vissen in de oceaan willen, bieden we trips aan naar de walvishaaien in Oslob, waar je met ze kunt duiken EN snorkelen!

Terwijl de meeste operators alleen snorkelen aanbieden, zijn wij in de gelukkige positie dat we met de walvishaaien mogen duiken. Met de eigen Dive masters van het resort en personeel mee om een heerlijke BBQ-lunch te bereiden – een geweldige dagtrip, volledig voor ons georganiseerd!

 

Het duiken Filipijnen

Elke dag vaar je in de ochtend met een comfortabele boot naar één van de fantastische duikplaatsen in de nabije omgeving, waar je de mogelijkheid hebt om drie duiken te maken.

 

Inclusief Filipijnen:

 • Deze reis is te boeken inclusief ticket of zelf ticket boeken
 • Visum Filipijnen gratis
 • Transfer naar Magic Island resort
 • 6 overnachtingen Magic Island resort (gedeelde kamer, singlekamer beperkt beschikbaar tegen toeslag)
 • Incl. ontbijt, lunch en diner
 • Transfer naar Magic Oceans resort (business klasse ferry tickets)
 • 6 overnachtingen Magic Oceans resort (gedeelde kamer, singlekamer beperkt beschikbaar tegen toeslag)
 • Incl. ontbijt, lunch en diner
 • 16 begeleide duikenpakket (bijboeken mogelijk)
 • Inclusief 2 huisrifduiken (totaal 18 duiken)
 • Dagexcursie Oslob voor duiken en snorkelen met de Walvishaaien
 • PADI instructeur reisbegeleiding

Exclusief Filipijnen:

 • Entree Marine Park – totaal +/- 415 PHP dit is +/- € 6,95
 • Overige activiteiten en persoonlijke uitgaven
 • Vliegticket

Vliegtickets

Deze reis is te boeken inclusief ticket of met de mogelijkheid zelf je ticket te boeken (voordeliger). Voor het boeken van het ticket door ons, rekenen wij € 75 servicekosten.

De prijs inclusief ticket is onder voorbehoud van ticketprijs stijgingen. Mocht de ticketprijs onverhoopt gestegen zijn, nemen wij eerst contact op en mag de reis kosteloos geannuleerd worden.

Als je liever zelf je ticket boekt, wacht dan altijd tot je van ons gehoord hebt dat er plek is op deze reis.

Groeps duikreis Filipijnen

25 jan tm 8 feb 2025  voor €2.795,- (zelf ticket boeken)

25 jan tm 8 feb 2025  voor €3.995,- (incl. ticket)*

Nu boeken / Informatie aanvraag

Prijzen & Offerte aanvragen Filipijnen

Stuur voor meer informatie een mail naar: Iduna@vakantieduiker.nl

Eventueel bijboeken Filipijnen

Huur volledige duikuitrusting€ 25 per dag
PADI open water brevet halen en 12 duiken daarna ipv 18 duikenpakket€ 325,-
PADI Advanced open water brevet halen en 13 duiken ipv 18 duikenpakket€ 200,-
Toeslag kamer voor alleen gebruik€ 700,-

 

*Als wij het ticket voor je boeken, gaan we uit van vertrek met Singapore airlines vanaf Amsterdam. Vluchtprijzen zijn zeer variabel en kunnen elk moment van de dag duurder worden en inclusief boekingskosten. Op verzoek kunnen wij ook een andere vlucht voor je boeken.

Mocht na jouw boeking blijken dat het ticket onverhoopt duurder is geworden, dan nemen we eerst contact met je op. Je kunt dan altijd zonder kosten deze reis annuleren.

Wil je besparen op de boekingskosten van het ticket, kun je ook altijd kiezen voor boeken zonder ticket. Wacht altijd met je ticket boeken, tot je van ons gehoord hebt dat er plek is op deze reis.

De reis kan altijd gemaakt worden, bij voldoende animo gaat Nederlandse PADI instructeur mee