DUIKVAKANTIE MALTA – GOZO – DUIKPARADIJS IN DE MIDDELLANDSE ZEE

 • Duikersparadijs op nog geen 3 uur vliegen
 • 6 dagen onbeperkt duiken*
 • Kans op dolfijnen
 • Diverse grotduiken, blue hole, boot en vliegtuigwrakken
 • Heerlijk eten in de diverse restaurantjes

va. 895 euro

Nu boeken / Informatie aanvraag

Duikvakantie Gozo Malta zeepaardje vakantieduikerEen duikvakantie naar Gozo betekend, steile wanden, grotten, riffen, baaien, natuurlijke havens, boot/vliegtuigwrakken, Blue Hole en een helder zicht van soms meer dan 50 meter, afgewisseld met een boeiend en gevarieerd onderwaterleven,
dit kleine eilandje in de Middellandse Zee tot een waar duikersparadijs.

Gozo is ongeveer drie keer kleiner dan het zustereiland Malta, maar des te groener en veel landelijker. Het beschikt over een heuvelig landschap met langs de kust ruige kliffen, afgewisseld door kleine natuurlijke baaien en haventjes.

Het leven op dit eiland is erg gemoedelijk en draait met name om de landbouw en de visvangst. Gozo beschikt over één van de fijnste klimaten van Europa. Het is zonovergoten, heeft weinig neerslag en de wintermaanden zijn mild. In nog geen drie uur vlieg je er heen.

Duiken
Voor de gevorderde duiker heeft Gozo, door zijn variëteit aan duikplaatsen, veel te bieden. Bij genoeg ervaring (Advanced en 50 duiken), kun je zelfstandig met je buddy duiken maken rond Gozo. Let op, een duikmedische verklaring is op Malta verplicht.Duikvakantie Gozo Malta grot vakantieduiker

De meeste duikplaatsen zijn kantduiken en gemakkelijk met de auto te bereiken. Ook kan er met de boot worden gedoken een ontmoeting met de dolfijnen is daarbij niet uitgesloten.

Je kunt op Gozo een zeer rijk onderwaterleven tegen komen, met kreeften, snoeken, barracuda, schorpioenvissen, murenen, tonijn, octopussen, cuttlefish en grote baarzen. Daarnaast maken de diverse grotten, holen en kleurrijke rotspartijen het duikplaatje compleet.

Leren Duiken

Voor de beginnende duiker zijn er, onder begeleiding van een duikgids, ook genoeg mogelijkheden. Vele holen en grotten liggen in ondiep water en hebben een ruime ingang. Er is weinig tot geen stroming rond Gozo. Leren duiken of een vervolg duikcursus is natuurlijk ook mogelijk en vanuit Gozo kun je ook op duikplaatsen rond Malta duiken.

Duikschool
We werken samen met het goed aangeschreven PADI 5 sterren IDC duikcentrum Atlantis in Marsalforn. De locatie van Atlantis ligt zeer centraal in Gozo en vanuit hier zijn de meeste duikplaatsen, zowel met de auto als met de boot, makkelijk en snel te bereiken. Bij Atlantis zijn er mogelijkheden om duikcursussen te volgen en is er naast de duikschool ook nog een service centrum, waar je duikuitrusting kunt huren of je duikuitrusting een onderhoudsbeurt kunt laten geven.

Accommodatie
Atlantis Lodge bevindt zich tegenover het duikcentrum en is op 5 minuten afstand lopen van het centrum van Marsalforn en de zee. Deze lodge is speciaal voor de duikers van Atlantis gemaakt.Duikvakantie Gozo Malta slaapkamer lodge vakantieduiker

Elke kamer heeft een eigen badkamer, TV, A/C en er is gratis WIFI te gebruiken.

Naast de Atlantis Lodge is het ook mogelijk een klein appartement te huren. Deze appartementen liggen in het centrum van Marsalforn, op 5 minuten afstand van het duikcentrum.
Ze beschikken over twee slaapkamers, een goed uitgeruste keuken, eet-en woonkamer, badkamer en een balkon met uitzicht over de baai van Marsalforn.

Farmhouse
Voor families en groepen is een zogenaamd “farmhouse” ook een ideale optie. Gozo staat bekend om zijn “farmhouse” accommodatie, dit zijn omgebouwde boerderijen op het land, ze zijn erg ruim en beschikken vaak ook over een eigen zwembad.

Overige activiteiten
Gozo staat bekend als een rustig eiland waar het heerlijk vertoeven is. Gozo is groener dan het hoofdeiland Malta.
Deze locatie leent zich uitstekend voor het maken van prachtige uitstapjes langs fraaie dorpjes, prachtige kloven en vulkanische bergen met indrukwekkende grotten. Op het eiland worden dan ook vaak uitstapjes gemaakt met de auto. Deze kun je via ons eventueel ook huren.

Inclusief:Duikvakantie Gozo Malta slak breed vakantieduiker

 • Retourvlucht Amsterdam – Malta
 • Retourtransfer Malta – Gozo, inclusief kosten voor de ferry
 • 7 overnachtingen in Atlantis Lodge of Appartement
 • 6 dagen onbeperkt duiken, incl. lucht, lood en tank

Exclusief:

 • Persoonlijke uitgaven en fooien
 • Maaltijden
 • Gids duiken (kan bijgeboekt indien gewenst)

Prijzen duikvakantie Gozo:

Nu boeken / Informatie aanvraag

Prijzen voor deze reis naar Gozo va € 895* (8 dgn 7 n)

Voor meer informatie, vragen en boekingen: bob@vakantieduiker.nl

Eventueel bijboeken

10 duikenpakket incl. gids & vervoer i.p.v. 6 dagen lucht en lood € 100,-
PADI Open Water Cursus incl. volledige uitrusting, certificering
en cursusboek i.p.v. 6 dagen lucht en lood
€ 250,-
PADI Advanced Open Water Cursus incl. volledige uitrusting,
certificering en cursusboek i.p.v. 6 dagen lucht en lood
€ 130,-
Single kamer toeslag Atlantis Lodge, kosten per week € 125,-

* Op basis van 2-persoonskamer, beschikbaarheid vlucht Q klasse en accommodatie. Tijdens het hoogseizoen kan er een tickettoeslag gelden.