Duikvakantie Pulau Weh Diving vakantieduiker

Duikvakantie Indonesië Pulau Weh

Duikvakantie Pulau Weh Sumatra Indonesië
Pulau Weh is het meest Noordwestelijke eiland van Indonesië. Het ligt vlak voor de kust van Sumatra. De onderwaterwereld is er werkelijk spectaculair. De beste maanden om hier te duiken zijn maart, april, september en oktober, maar er kan eigenlijk het gehele jaar door gedoken worden. We bereiken dit tropische paradijs via Kuala Lumpur. Na de vlucht vanaf Amsterdam, kun je even bijkomen in het Tune Hotel op de luchthaven, dat op ongeveer 45 minuten van het centrum van Kuala Lumpur ligt. De volgende dag vlieg je dan verder naar Banda Aceh. Hier wordt je opgewacht door een medewerker van de professionele Nederlandse duikorganisatie, die je met de ferry naar Pulau Weh brengt.

Nu boeken / Informatie aanvraag

Duikschool en onderwaterleven duikenDuikvakantie Pulau Weh Duikcentrum vakantieduiker
Alle duikplaatsen liggen dicht bij de duikschool en bieden een zeer rijke verscheidenheid aan mariene leven: naaktslakken, hengelaarsvissen, octopussen, murenen, roggen en  schildpadden behoren tot de stamgasten! En op de wat stroomrijkere duikplaatsen kun je kijken naar tonijn, barracuda, haaien, napoleons, adelaarsroggen en manta’s! Omdat de duikplaatsen zeer dicht bij het duikcentrum liggen, keer je tussen de duiken door terug naar het eiland. Comfortabele stoelen, een kleine keuken, boeken, internet, dvd’s en hangmatten maakt deze tijd tussen de duiken erg aangenaam.

De accommodatieDuikvakantie Pulau Weh Bungalow vakantieduiker
De bungalows zijn voorzien van een eigen badkamer en zijn prachtig gelegen in een tuin achter de duikbasis, direct aan het strand. Alle kamers hebben gratis Wi-Fi. Meteen in de omgeving van de duikbasis zijn een aantal leuke restaurantjes waar je heel goed en lekker kunt eten.

De laatste nacht maken we weer gebruik van het Tune Hotel, zodat je ook nog de mogelijkheid hebt om de hoofdstad van Maleisië, Kuala Lumpur te bezoeken.

Inclusief:

 • Retourvlucht Amsterdam – Kuala Lumpur
 • Retourvlucht Kuala Lumpur- Banda Aceh
 • Alle transfers inclusief de ferry naar Pulau Weh
 • 2 overnachtingen * in het Tune Hotel KLIA2, Standaard kamer.
 • 10 overnachtingen * in één van de bungalows van het duikcentrum.
 • 15 bootduiken incl. lucht, lood en gids.

Exclusief:Duikvakantie Pulau Weh Fan Coral vakantieduiker

 • Visum Indonesië  (bij aankomst op de luchthaven van Banda Aceh, sinds kort gratis voor Nederlanders die korter dan 30 dagen verblijven)
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Overige activiteiten, persoonlijke uitgaven
 • Duikuitrusting – € 10 per dag
 • Toeslag voor eigen kamer gebruik – € 250 gehele periode

Nu boeken / Informatie aanvraag

Verkoopprijs vanaf: € 1.795 *

Mocht je meer informatie willen, stuur dan een mailtje naar: bob@vakantieduiker.nl

* obv 2 persoonskamer, beschikbaarheid vliegtickets Q klasse en accommodatie.