duikvakantie thailand similan khao lak palm garden resort vakantieduikerDuikvakantie Thailand Khao Lak landarrangement en mini Liveaboard Noord Route

Een duikvakantie Thailand, combinatie land arrangement Khao lak met zijn kilometers lange witte stranden en liveaboard Koh Bon en Koh Tachai en Richelieu Rock. Maar ook met mogelijkheid om dag duiktrips te maken naar de Similan eilanden.

De Liveaboard Noord Route staat bekend om het treffen met Walvishaaien, Manta’s, scholen stekelmakrelen, barracuda’s, snappers, naaktslakken, zeepaardjes, hengelaarvissen, spookfluitvissen etc.

Na aankomst in Thailand, kun je ervoor kiezen eerst even een nachtje bij te komen in het Palm Garden resort te Koh Lak en de volgende ochtend te vertrekken met de liveaboard. Maar een aantal nachten extra in het Palm garden resort vooraf en of achteraf kan natuurlijk ook geregeld worden.

Nu boeken / Informatie aanvraag

Liveaboard Thailand Noord Route Genesis 1
Deze 3 daagse (2 n) Liveaboard Thailand, langs Koh Bon, Koh Tachai en Richelieu Rock, is perfect als je ook nog graag van het vaste land van Thailand, zijn nduikvakantie thailand racha-yai zeepaardje vakantieduikeratuur en cultuur wil genieten.

In totaal kunnen er gedurende de trip 10 duiken gemaakt, 8 dag duiken en 2 nachtduiken. Je maakt de duiken onder begeleiding van de duikschool Sea Bees, welke de meest gerenomeerde duikschool is in Thailand. Ze hebben vele jaren op rij prijzen gewonnen als beste duikschool.

Op de 1e dag is vertrek van Tab Lamu om de eerste duiken te gaan maken bij Koh Tachai. Koh Tachai staat bekend om zijn prachtige zachte koralen en scholen vis. Ook is het mogelijk om op deze locatie een nachtduik te maken. Vervolgens is het vertrek richting Richelieu Rock, waar regelmatig Manta’s en Walvishaaien gezien worden.

De 3e dag wordt gedoken rond Koh bon Pinnacle, West Ridge en Coral garden om de avond weer aan vaste wal te gaan, richten het Resort.

De Genesis Liveaboardliveaboard thailand Similan vakantieduiker genesis 1
Aan boord zijn in totaal 7 hutten, waarvan 2 met een singlebed. Allen zijn voorzien van airconditioning. Er is voldoende ruimte aan boord om je spullen op te bergen en Nitrox is gratis beschikbaar. Er is ruimte om te relaxen, te eten, voor de duikspullen en om te zonnen. Op het party dek worden de briefings voor alle duiken gehouden door de divemaster en is er ruimte om gezellig na te praten over de duiken.
Tijdens deze reis worden jullie verwend met de thaise keuken. Alle maaltijden, onbijt, lunch, diner zit inbegrepen. Evenals alls koffie, thee en softdrinks.

De liveaboard Thailand Noord Route is incl. lucht, lood, nitrox, divemaster, alle maaltijden, koffie thee water en softdrinks.

Verblijf Palm Garden Resort
Voor en na de liveaboard in Thailand, verblijf je in het Palm Garden Resort van Khao Lak. Khao Lak is gelegen aan het hart van de Andamanzee en staat bekend om zijn kilometers lange witte stranden. Het ligt op circa 1 uur rijden van Phuket, daarmee prima te bereiken, maar wel genieten van meer rust als in het zeer toeristische Phuket.

Palm Garden resort is een kleinschalig resort, waar in de tropische tuin 10 bungalows staan, allen gesitueerd om het ruime zwembad, met waterval en jacuzzi. Daarnaast is er een restaurant aanwezig op het resort waar zowel thaise gerechten als de internationale keuken geserveerd wordt. Ook is met mogelijk om te gaan eten in 1 van de restaurants langs het strand.

Elke bungalow is voorzien van airconditioning, tv, minibar, kluisje, badkamer met warm en koud stromend water en uitgerust met faciliteiten voor duikers. Tevens is er ADSL internet beschikbaar. Vanaf je eigen terras kun je genieten van een ontbijt in de ochtend zon.

De duikschoolduikvakantie thailand khao lak Similan vakantieduiker duikschool duikles
De duikschool op deze thailand reis, bevindt zich direct op het terrein van het Palm Garden resort. Al jaren winnen ze de Golden Dolphin, prijs voor beste duikschool van Azie en de Pacific en diverse andere prijzen. Je bent dan ook verzekerd van een kwalitatief zeer goede duikschool.

Vanaf de duikschool worden er diverse dag duiktrips georganiseerd naar de nabij gelegen Similan eilanden, maar ook kun je mee gaan op 1 van de liveaboards, langs de similan eilanden, en of Koh Bon, Koh Tachai en Richelieu Rock.

Leren Duiken
Standaard worden hier SSI cursussen gegeven, samen met PADI en NAUI 1 van de bekendste internationaal erkende duikcursussen. Maar ook kan men hier een PADI duikcursus volgen. Je kan hier met een gerust hart je 1e duikbrevet halen, vervolg brevetten, of eerst eens kennismaken met het duiken.

De professionele Instructeurs en Divemasters helpen je hier graag bij. Na 4 dagen ben je in het bezit van een je duikbrevet waarmee je voortaan over de hele wereld mag gaan duiken.Duikvakantie Thailand Similan eilanden en richelieu-rock-78 vakantieduiker

Overige excursies
Naast de verschillende mogelijkheden op het gebied van duiken, zijn er diverse excursies te ondernemen. Je kan ook in dit gebied een scooter huren om zelf op pad te gaan of een auto.

In het noorden bevindt zich het bekende nationale park Khao Sok en in het zuiden grenst het resort aan het national park van Khao Lak.

Het Koh Lak Palm Garden Resort, biedt een perfecte combinatie van luxueze onstpanning, als toegang tot het bijbehorende duikcentrum.
Het resort ligt in de buurt van Khao Lak stad, waar je winkels, bars en andere faciliteiten kunt vinden, maar ver genoeg om te kunnen genieten van de onstpannen, rustige, tropische sfeer.

Pakketprijs liveaboard ‘My Genisis 1’ Noord Route  8d/6d vanaf € 1495,- p.p.* 

Inclusief  

 • Vliegticket Amsterdam – Phuket – Amsterdam*
 • Transfer naar accommodatie
 • 1 nacht Palm Garden Resort
 • 3d/2n Liveaboard ‘My Genisis 1’   (inclusief alle maaltijden, koffie, thee, softdrinks, tanks, lood, duiklampen, divemaster, gratis nitrox, transfer van en naar Palm Garden Resort Koh Lak)
 • 2n  Palm Garden Resort (gedeelde bungalow)
 • Transfer naar luchthaven

700 Bath (+/_ 16,50 euro parkfee per dag, ter plaatse te voldoen)

Pakketprijs liveaboard ‘My Genisis 1’ Noord Route 12d/10n vanaf €1595,-* 

Inclusief

 • Vliegticket Amsterdam – Phuket – Amsterdam*
 • Transfer naar accommodatie
 • 1 nacht Palm Garden Resort
 • 3d/2n Liveaboard ‘My Genisis 1’
 • 6n  Palm Garden Resort (gedeelde bungalow)
 • Transfer naar luchthaven

700 Bath (+/_ 16,50 euro parkfee per dag, ter plaatse te voldoen)

Nu boeken / Informatie aanvraagVoor meer informatie mail naar iduna@vakantieduiker.nl

Wil je liever wat langer met voeten op vaste wal om te ontdekken wat Thailand voor moois te bieden heeft, dan kun je verlengen voor of achteraf. Het is zelfs mogelijk om de hele vakantie door te brengen in het Palm Garden Resort. Hier worden ook dagelijks diverse duiktrips ondernomen richting de Similan eilanden.

Laat het ons weten en wij maken graag een passend aanbod voor je.

 

Eventueel bijboeken

Vanaf Khao Lak Thailand, is het mogelijk om diverse dagtrips te maken naar Similan Islands, Koh Bon, Premchai wrak, Kao Nai Yak rif, Boonsung wrak, Sea Chat en Premchai wrak. Deze laatste stek is alleen geschikt voor de ervaren duiker.

Er zijn een aantal combinatie pakketten samengesteld waar je uit kunt kiezen.

Ook kun je na de 1e liveaboard kiezen voor een 2e liveaboard er achteraan rondom de Similan eilanden.

Maar natuurlijk is het ook mogelijk om op deze bestemming te leren duiken, je PADI open water brevet te behalen.
Hieronder een overzicht van eventueel bij te boeken duikpakketten.

Verlenging Liveaboard Similan eilanden
–  3 dgn (2n) in totaal 10 duiken (8 dag duiken en 2 nachtduiken)
€ 495,- incl. divemaster, lucht lood, nitrox, alle maaltijden, koffie, thee, softdrinks

Discovery package:
– 6 duiken (3 dgn a 2 duiken per dag)
€ 363,- incl. divemaster ontbijt, lunch, fruit, koffie en thee aan boord
2 wrakduiken, 2 duiken bij Similan eilanden en 2 bij Koh Bon

Khao Lak Mix:
– 10 duiken (5 dgn a 2 duiken per dag)
€ 613,- incl. divemaster ontbijt, lunch, fruit, koffie en thee aan boord
2 wrakduiken, 6 duiken bij Similan eilanden en 2 bij Koh Bon

Special Package:
– 16 duiken (8 dgn a 2 duiken per dag)
€ 863,- incl. divemaster ontbijt, lunch, fruit, koffie en thee aan boord
4 wrakduiken, 8 duiken bij Similan eilanden en 4 bij Koh Bon

Duikcursus
SSI open water brevet € 373
SSI Advanced cursus € 311
Nitrox cursus incl. 2 bootduiken € 212
Padi cursussen op verzoek
Singlekamertoeslag
Singlekamer toeslag per nacht Palm Garden Resort € 25
Singlecabin toeslag volledige Liveaboard € 105

Vakantieduiker voor al uw duikvakanties

* op basis van beschikbaarheid vliegtickets en accommodatie. Voor duiktrips dient ter plaatse Marine park fee afgerekend te worden, rond de 600 Bath per dag. De genoemde routes van de liveaboards kan door weersomstandigheden vanaf geweken worden. National park fee Noord Route 1600 THB (+/- € 38,-) aan boord af te rekenen.