duikvakantie thailand similan khao lak palm garden resort vakantieduikerDuikvakantie Thailand Phuket Palm Garden Resort

Phuket is het grootste eiland van Thailand direct aan de Andaman zee. Langs de gehele westkust en de bekende stranden Patong, Karon en Kata, vindt je een bruisend uitgaansleven, met vele bars, restaurants en winkels.

Duiken in Phuket is geschikt voor alle niveaus. Er wordt gedoken zowel bij Phuket, rond Surin en de Similan eilanden. Je vindt er mooie drop offs, kleine grotten, wrak duiken, prachtige rotsformaties en koralen tuinen.

Het onderwaterleven is zeer gevarieerd, met vele tropische vissen, ook zeldzame soorten zoals de ghostpipe fish, zeepaardjes, luipaardhaaien, barracuda’s en kans op manta’s en walvishaaien.

Nu boeken / Informatie aanvraag

Verblijf Palm Garden Resort
Het verblijf is in het Palm Garden Resort van Phuket. Palm Garden resort is een kleinschalig resort, waar in de tropische tuin 10 bungalows staan, allen gesitueerd om het ruime zwembad, met waterval en jacuzzi.
Het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij, precies waar de Thaise bevolking bekend om staat.
Er zijn diverse mogelijkheden voor massages een lekkere cocktail bij de bar. Daarnaast is er een restaurant aanwezig op het resort waar zowel Thaise gerechten als de internationale keuken geserveerd wordt. Ook is met mogelijk om te gaan eten in 1 van de restaurants langs het strand.

De duikschool bevindt zich direct op het terrein. Naast diverse duiktrips staan ze je graag bij met het organiseren van diverse andere trips.bedroom palm garden resort duikvakantie thailand phuket vakantieduiker

Elke bungalow is voorzien van airconditioning, tv, minibar, kluisje, badkamer met warm en koud stromend water en uitgerust met faciliteiten voor duikers. Tevens is er ADSL internet beschikbaar. Vanaf je eigen terras kun je genieten van een ontbijt in de ochtend zon.

De duikschool
De duikschool op deze Thailand reis, bevindt zich direct op het terrein van het Palm Garden resort. Al jaren winnen ze de Golden Dolphin prijs voor beste duikschool van Azië en de Pacific en diverse andere prijzen.

Je bent dan ook verzekerd van een kwalitatief zeer goede duikschool.

Vanaf de duikschool worden er diverse dag duiktrips georganiseerd naar de nabij gelegen Similan eilanden, maar ook kun je mee gaan op 1 van de liveaboards, langs de Similan eilanden, en of Koh Bon, Koh Tachai en Richelieu Rock.

Leren Duiken
Thailand een ideale bestemming om te leren duiken. Er worden door de duikschool zowel PADI duikcursussen als SSI trainingen gegeven. Van zowel de beginners cursus tot en met instructeur.
Je kan hier met een gerust hart je 1e duikbrevet halen, vervolg brevetten, of eerst eens kennismaken met het duiken. De professionele Instructeurs en Divemasters helpen je hier graag bij.
Na 4 dagen ben je in het bezit van een je duikbrevet waarmee je voortaan over de hele wereld mag gaan duiken.

Duiktripsduikvakantie thailand genesis vakantieduiker dek dagtrips
Sea Bees heeft 2 ruime boten in zijn bezit, speciaal voor hen ontwikkeld voor het maken van comfortabele duiktrips. Aan boord zullen jullie worden voorzien van een heerlijk ontbijt, onderweg naar de 1e duikstek en een lekkere lunch tussen de 1e en 2e middag duik.
Er kunnen diverse trips gemaakt worden, je kunt vooraf al diverse aantrekkelijke combinatie pakketten reserveren om jezelf te verzekeren van een plaats op de boot bij deze populaire duikschool.

Shark point
1 van de beste duikstekken, waar 3 riffen samen komen, bedenkt met vele anemonen, zachte koralen, sponzen en waaier koralen. Je vindt hier luipaard haaien, zeeslangen, gigantische barracuda’s, murenen en grote scholen vis.

Racha Noi
Een tropisch eiland zuid van Racha Yai, met ondiepe baaien, geschikt voor zowel de gevorderde als de beginnende duiker en geschikt voor snorkellaars. Vele rifvissen tot en met eagle rays kun je hier aantreffen. Grote rotsformaties begroeit met zachte koralen. Ook zie je hier regelmatig Manta’s en Walvishaaien.

Racha Yai
Een onaangetast tropisch eiland, met een grote hoeveelheid aan harde en zachte koralen. Puffer fish, lionfish, afgewisseld met grote alen, rays, luipaard haaien.

Anemone reef
Een grote rots compleet overgroeid met anemonen en kleurrijke zachte koralen. Diverse tropische vissen en luipaardhaaien kun je hier vinden.

King Cruiser
Dit wrak is gezonken in 1997 en ligt dichtbij Anemone reef. Er is een groot autodek, midden dek met salons en restaurants, een zonnedek en kapiteinshut. Veel kleine visjes, lion fish, inktvis en krabben, barracuda’s en andere jagers vindt je hier.

Phi Phi Islands
Een groep van indrukwekkende Limesteen eilanden. Diverse grotten om te ontdekken en een rijk onderwaterleven, met lionfish, schorpioenvis en grote hoeveelheden harde en zachte koralen.

Hin Daeng & Hin MuangDuikvakantie Thailand Similan eilanden en richelieu-rock-39 vakantieduiker
Hin Daeng, bekend als de parel van het zuiden, bedekt met zachte koralen en een enorme variatie aan mariene leven. Een onvergetelijke duikstek voor elke duiker.
Hin Muang, ook wel de paarse rots genoemd, met ook een grote variatie aan zachte koralen en anemonen. Op beide locaties zie je veel grijze rifhaaien, manta’s en walvishaaien.

Liveaboard Marco Polo
Als je liever nog meer duiken maakt en de kans wil hebben om optimaal alle duikspots te bezoeken dan wordt er ook een 6 daagse liveaboard georganiseerd. De reis gaat langs de kleurrijke Similan eilanden, Manta Rays in Koh Bon, spectaculaire koralen tuinen bij Koh Tachai en als laatste het overbekende Richelieu Rock met zijn walvishaaien en vele macro leven.

In totaal worden kun je 22 duiken maken. 14 duiken bij de Similan eilanden, 4 duiken bij Koh Bon en Koh Tachai en 4 duiken bij Richelieu Rock.

De Marco Polo
Aan boord zijn in totaal 7 hutten, 3 hutten met airconditioning en 4 voorzien van een fan.
Er is voldoende ruimte aan boord om je spullen op te bergen en Nitrox is gratis beschikbaar. Er is ruimte om te relaxen, te eten, voor de duikspullen en om te zonnen.
Op het party dek worden de briefings voor alle duiken gehouden door de divemaster en is er ruimte om gezellig na te praten over de duiken.
Tijdens deze reis worden jullie verwend met de Thaise keuken. Alle maaltijden, ontbijt, lunch, diner zit inbegrepen. Evenals koffie, thee en softdrinks.
De liveaboard is incl. lucht, lood, nitrox, divemaster, alle maaltijden, koffie thee water en softdrinks.

Overige excursies:duikvakantie thailand palm garden resort phuket buddahs
Naast de verschillende mogelijkheden op het gebied van duiken, zijn er diverse excursies te ondernemen. Je kan ook in dit gebied een scooter huren om zelf op pad te gaan of een auto. Phuket heeft een zeer bruisend uitgaansleven en vele lange stranden.

Het Palm Garden Resort is rustig gelegen, met ruime mogelijkheid langs de uitgaansplekken te gaan.

Pakketprijs Palm Garden Resort Phuket 8d/6n vanaf € 1545,- p.p.*

Inclusief:

  • Vliegticket Amsterdam – Phuket – Amsterdam*
  • Transfer van en naar accommodatie
  • 6 nachten Palm Garden Resort
  • 10 begeleide bootduiken

700 Bath (+/- 16,50 euro parkfee per dag, ter plaatse te voldoen)

Pakketprijs Palm Garden Resort Phuket 12d/10n vanaf € 1645,- p.p.*

Inclusief:

  • Vliegticket Amsterdam – Phuket – Amsterdam*
  • Transfer van en naar accommodatie
  • 10 nachten Palm Garden Resort
  • 10 begeleide bootduiken

700 Bath (+/- 16,50 euro parkfee per dag, ter plaatse te voldoen)

Nu boeken / Informatie aanvraag

Voor meer informatie mail naar iduna@vakantieduiker.nl

 

Eventueel bijboeken

 

Duikcursus
SSI open water brevet € 373
SSI Advanced cursus € 311
Nitrox cursus incl. 2 bootduiken € 212
Padi cursussen op verzoek
Singlekamertoeslag
Singlekamer toeslag per nacht
Palm Garden Resort
€ 30

 

Vakantieduiker voor al uw duikvakanties

* op basis van beschikbaarheid vliegtickets en accommodatie. De genoemde routes van de liveaboards kan door weersomstandigheden vanaf geweken worden.